AutoRai

Print

Hyundai verlengt succesvol TV Festival

(18-5-2005)
Hyundai-importeur Greenib Car bv in Sassenheim verlengt het succesvolle TV Festival tot en met 31 mei. Aanvankelijk zou iedereen die tot en met 17 mei een nieuwe Hyundai koopt deze auto, ongeacht het model, geleverd krijgen inclusief een ultraplatte Philips LCD 20â Flat tv.
De actie is echter zo succesvol dat is besloten het TV Festival met twee weken te verlengen. Hyundai richt tijdens het TV Festival ook de schijnwerpers op diverse actiemodellen, waarbij het totale voordeel kan oplopen tot ⬠5.500,-. Bovendien biedt Hyundai een aantrekkelijk financieringsaanbod op de Atos, Getz en Matrix.

Het TV Festival van Greenib Car versterkt de toch al zeer goede verkoopresultaten van Hyundai in Nederland. Tot en met vandaag (17 mei) verkocht Hyundai dit jaar in Nederland 7.939 personenautoâs. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er 6.673. Een toename van 1.266 in een dalende markt. Het best verkopende model van Hyundai is de populaire Getz, waarvan er dit jaar meer dan 2.013 werden verkocht, gevolgd door de spectaculaire Hyundai Tucson, de best verkopende SUV van Nederland (1.999 exemplaren) en de compacte Hyundai Atos (1.721 stuks). Door de TV Actie worden er nog meer klanten naar de showrooms van Hyundai gelokt. De LCD televisie van Philips is een 20â Flat TV met ingebouwde FM radio (veertig voorkeurkanalen) een stereo (virtual dolby surround), teletekst, smart picture en een digitaal comb filter voor een haarscherp beeld.

Tijdens het LCD TV Festival van Hyundai zijn er, naast de bestaande aantrekkelijke actiemodellen, nog eens extra voordelige actiepakketten samengesteld op bijvoorbeeld de Hyundai Atos, de Getz, de Matrix, de Santa Fe en de Trajet.

Atos 1.1i ActiveVersion
De Atos 1.1i ActiveVersion biedt standaard vele extraâs, zoals ABS met EBD. Stuurbekrachtiging, elektrische ramen voor, centrale deurvergrendeling, in hoogte verstelbare hoofdsteunen achter, bestuurdersairbag en vele andere extraâs. De immens populaire Atos
1.1i ActiveVersion staat al vanaf ⬠8.995,- bij de dealer.

Getz 1.1i Young Getz 1.1i Sky en Getz 1.3i Cool De zeer gewilde Getz kent maar liefst drie actiemodellen, de Young, de Cool en de Sky. De Getz Young die standaard al voorzien is van vele extraâs is er al vanaf ⬠9.995. De Getz 1.1i Sky staat vanaf ⬠10.995,- bij de dealers en is naast talloze aantrekkelijke standaard snufjes extra voorzien van een elektrisch schuif-kanteldak, een alarmsysteem en een afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling. De Getz 1.3i Cool vanaf ⬠12.295,- heeft, naast een grotere motorinhoud en talloze extraâs, een belangrijke andere plus in de vorm van een airconditioning.

Matrix 1.6i Cool
Op de Matrix 1.6i Cool, die voor ⬠16.995,- in de prijslijst staat, krijgt de koper een indrukwekkend voordeel van ⬠2.250,-. Dit actiemodel is voorzien van onder meer airconditioning, een achterspoiler, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, privacy glass, dakrails, mistlampen vóór en afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling.

Trajet 2.0i CVVT Motion
De Hyundai Trajet 2.0i CVVT Motion heeft als extraâs een derde zitrij, lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, privacy glass en Climate Control. De prijs van ⬠27.495,- voor de Trajet 2.0i CVVT Motion betekent voor de koper een voordeel van ⬠4.700,-.

Santa Fe 2WD Motion
Met een consumentvoordeel van ⬠4.945,- spant de Hyundai Santa Fe 2WD Motion de kroon. De koper betaalt slechts ⬠26.995 voor de benzinevariant en ⬠30.995,- voor de Common Rail Diesel variant van deze Santa Fe. Daarvoor krijgt de koper een uiterst compleet uitgeruste auto met onder meer Climate Control, Cruise Control, 17-inch lichtmetalen velgen, een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak met kompas, privacy glass, ruitenwisserontdooier, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en two-tone kleur met flankbescherming.

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautoâs en alle Hyundai-bedrijfswagens.

Voordelige financiering
Hyundai biedt haar klanten ook nog eens de keus uit een zeer gunstige financieringsaanbieding. Bij aanschaf van een Hyundai Atos, Getz of Matrix kan de consument kiezen uit een financiering met een rente van slechts 4,9 procent en een vast maandbedrag.

Zo rijdt de consument al in een Hyundai Atos 1.1i ActiveVersion vanaf ⬠39,- per maand bij een looptijd van 36 maanden en een gegarandeerde slottermijn. De Hyundai Getz 1.1i Young is er vanaf ⬠49,- en de Hyundai Matrix 1.6i Cool voor ⬠89,- per maand. Ook voor deze modellen geldt een looptijd van 36 maanden en wordt en een slottermijn afgesproken.