Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


18 mei 2005


Aalten - Gewond na aanrijding


Een 28 jarige Aaltenaar is dinsdagmorgen gewond geraakt na een aanrijding. Rond 06.45 uur verleende een 22 jarige automobilist uit Winterswijk op de kruising Veenhuisweg / Kriegerdijk geen voorrang aan een 55 jarige automobilist uit Lichtenvoorde. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de Aaltenaar als inzittende van de Lichtenvoorder verwondingen opliep. De man moest zich onder doktersbehandeling stellen. De beide bestuurders bleven ongedeerd.


Winterswijk - 3 gewonden bij aanrijding


Een 43 jarige automobilist uit Ruurlo en twee kinderen van 10 jaar raakten dinsdagmiddag gewond na een aanrijding. De man reed rond 17.20 uur over de Groenloseweg vanaf Winterswijk. Doordat hij moest uitwijken voor een auto die stilstond op de weg om af te slaan, botste hij tegen een boom. De man, zijn zoon en een vriendje werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel.


Doetinchem - Autobanden lek gestoken


In het pinksterweekend werden op de parkeerplaats (kuil) aan het Schouwburgplein van in ieder geval 6 auto's de banden lek gestoken. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen naar 0900 8844.


Etten - Bromfietser raakt gewond


Een 17 jarige bromfietser uit Terborg raakte dinsdagavond rond 22.50 uur gewond na een aanrijding. De bromfietser reed over de Oude IJsselweg richting Heuvenseweg en verleende op de kruising met de Slingerparallel geen voorrang aan een 64 jarige automobiliste uit Gendringen. De Terborgenaar werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Doetinchem - Drankrijder betrapt


Een 20 jarige automobilist uit Doetinchem werd afgelopen nacht (di/woe) bij een controle op de Bizetlaan betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies op het politiebureau 0,6 prom. De man kreeg een boete.


EINDE BERICHTEN



---- --