Internetsite Teletekst.nl voorziet nu ook in vacatures

Nieuwssite verrijkt met tienduizenden actuele vacatures via MegaJobs

NIEUWEGEIN, 20050518 -- Duizenden Nederlanders kijken als eerste op Teletekst.nl, als zich een 'spannende' nieuwsgebeurtenis voordoet. Wie een PC met Internetaansluiting heeft, vindt via Teletekst.nl de snelste weg naar de actualiteit. Of het nu gaat om George W. Bush's speech in Moskou, of om de laatste ontwikkelingen rondom de Europese Grondwet; op Teletekst.nl komt de Nederlandse nieuwsvoorziening samen. Wat ligt meer voor de hand dan dat de Nederlander die Teletekst.nl intoetst voor het laatste nieuws, daar ook de meest recente vacatures te zien krijgt? Ingaande heden biedt Teletekst.nl daarom de meest actuele vacatures, dankzij een samenwerking met MegaJobs.


MegaJobs, Nederlands grootste vacaturesite, biedt inmiddels zo'n 32.000 actuele Nederlandse vacatures aan, nu met slechts één muisklik te bereiken via Teletekst.nl (www.teletekst.nl). En, voor wie een blik over de grens wel het minste is, met totaal zo'n 90.000 vacatures biedt Teletekst.nl een breed spectrum aan beroepsmogelijkheden in alle Europese lidstaten, en zelfs daarbuiten. Teletekst.nl hoopt met deze nieuwe service de vele duizenden bezoekers ook te kunnen bedienen waar het om een volgende carrièrestap gaat. MegaJobs (www.megajobs.nl), anderzijds, ziet in Teletekst een welkome uitbreiding van het toch al snel groeiende bereik van deze vacaturesite. Immers, in de afgelopen maanden groeide MegaJobs uit tot een van Nederlands meest toonaangevende vacaturesites, met bovendien het grootste aantal vacatures en dus de grootste keus voor werkzoekenden.

Teletekst.nl biedt uiteraard vooral actueel nieuws op ieder terrein. Dankzij een alerte redactie en zeer geavanceerde technologie, biedt Teletekst op ieder moment van de dag actueel nieuws, van waar ook ter wereld. Deze technologie, die volstrekt automatisch de nieuwsberichten van nationale en internationale media voor de bezoeker toegankelijk maakt, is afkomstig van het puur Nederlandse bedrijf HowardsHome te Nieuwegein. Ontsprongen aan het brein van twee believers van het eerste uur in Internet, realiseert HowardsHome wat, met enige overdrijving, genoemd mag worden de 'natte droom' van de journalist. Howardshome speurt het web af, verzamelt en vat samen; of het nu een actuele nieuwsgebeurtenis betreft, het a.s. referendum, of een vacature om nu op te solliciteren; 'Powered by Howard'! En zo vindt 'Martijn' of 'Hendrik-Jan' zijn volgende baan nu via Teletekst.nl.


Over HowardsHome
HowardsHome voorziet ruim 150 grote en kleine organisatie dagelijks van het laatste nieuws en alle relevante informatie. Hiermee is HowardsHome marktleider op het gebied van digitale knipselkranten in Nederland.
Meer informatie kunt u vinden op www.howardshome.com.

Over MegaJobs
MegaJobs werd in oktober 2004 gelanceerd, en biedt inmiddels bijna 90.000 vacatures, waarvan zo'n 32.000 actuele Nederlandse vacatures. MegaJobs is daarmee, veel sneller dan verwacht, de grootste vacaturesite van Nederland. MegaJobs groeit met vele duizenden vacatures per maand. Werkzoekenden vinden op www.megajobs.nl de grootste verzameling vacatures op het internet, waarvan vele niet te vinden zijn op andere vacaturesites.