Gemeente Geertruidenberg


Onbeperkt bussen in bijna heel Brabant voor 2,50 per persoon

De BBA is 30 april van start gegaan met een nieuw buskaartje: het Met-Elkaartje. Met z'n tweeën kun je voor 2,50 per persoon samen de hele dag in bijna heel Brabant gebruik maken van alle Interliners stads-, streek- en buurtbussen.

Kaartsoorten

Je kunt gebruik maken van twee soorten kaarten: een Met-Elkaartje van 5,00 voor 2 personen of een Met-Elkaartje van 7,50 voor 3 personen.

Afhankelijk van het aantal reizigers kun je 1 of meer kaartjes kopen. Met deze kaartsoorten kun je iedere denkbare combinatie maken. Wil je bijvoorbeeld met vijf personen reizen dan koop je een Met-Elkaartje voor 2 personen en een Met-Elkaartje voor 3 personen. Het minimum aantal reizigers is dus altijd twee. Heen moet je altijd met twee personen reizen, de terugreis mag wel alleen gemaakt worden.

Geldigheid

Het Met-Elkaartje is van maandag t/m vrijdag vanaf 9:00uur geldig en in het weekend vanaf het moment dat de bussen gaan rijden. De actie loopt van 30 april tot en met 31 december 2005. Het Met-Elkaartje is niet geldig in combinatie met een strippenkaart, abonnement of studenten OV-kaart. Je kan een Met-Elkaartje kopen bij de buschauffeur en bij de BBA-kaartverkooppunten in Breda, Oosterhout en 's-Hertogenbosch.

Spaaractie

Als je met het Met-Elkaartje reist, spaar je automatisch voor kortingen bij een aantal bedrijven en organisaties. De spaarpunten zijn bevestigd aan je plaatsbewijs. Bij het Met-Elkaartje van 2 personen krijg je 2 spaarpunten en bij het kaartje voor 3 personen krijg je 3 spaarpunten. Met 2 spaarpunten krijg je bijvoorbeeld 4,00 korting op de entree van Festival Mundial. Meer informatie, deelnemende bedrijven en organisaties kan je vinden op de internetsite: www.bba.nl