Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

18-05-2005
Nieuwe gemeentegids huis-aan-huis verspreid.
Uitbreiding met lokale telefoongids en kernenplattegrondjes.

Vorige week is de nieuwe gemeentegids 2005-2006 huis-aan-huis verspreid. Het eerste exemplaar werd dinsdagmiddag 10 mei jl. overhandigd aan burgemeester Houben-Sipman. Namens de uitgever Wegener Suurland BV waren regio manager Noord P. Meulenkamp en accountmanager J. Harends naar het gemeentehuis Eersel gekomen om het vernieuwde product uit te reiken.

Gids in twee delen
Bij het ontwikkelen van de nieuwe gids stond het gemak van de gebruiker voorop. Daarom is gekozen voor een makkelijk hanteerbaar en groter formaat en een eenvoudig, overzichtelijk navigatiesysteem. De nieuwe gids brengt voor het eerst lokale informatie over gemeente, instellingen, particulieren en bedrijven bij elkaar en bestaat uit twee delen met elk een eigen voorkant. Aan de ene kant bevindt zich De gemeentegids en aan de andere kant Lokaal Totaal: een lokale telefoongids waarin op alfabetische volgorde alle particulieren, bedrijven en instellingen binnen de gemeente staan vermeld.

De gemeentegids Eersel bevat als vanouds informatie over het bestuur van de gemeente, de gemeentelijke organisatie en gemeentelijke producten en diensten. Daarnaast bevat de gids een handige wegwijzer met informatie over onderwerpen als cultuur en vrije tijd, dienstverlening, dieren, huisvesting, medisch, milieu, onderwijs, religie, sport, vervoer en zorg. Uiteraard zijn ook het verenigingsleven en de maatschappelijke organisaties hierin vertegenwoordigd. Nieuw is ook de vermelding van plattegrondjes van alle zes dorpskernen van de gemeente Eersel.

Vragen/opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen over de vermelding van uw gegevens in het gemeentegids- en/of telefoongedeelte of wilt u uw gegevens verwijderd hebben dan kunt u terecht op de website van Wegener Suurland, www.suurland.nl. Heeft u geen internetaansluiting dan kunt u ook gebruik maken van het reactieformulier achterin de gemeentegids (opgenomen in het oranje telefoongedeelte) of telefonisch contact opnemen met Wegener Suurland, tel. (040) 264 21 11. Heeft u geen gemeentegids ontvangen dan kunt u een exemplaar ophalen bij het gemeentehuis Eersel.