Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


18 mei 2005


Wilp - Met auto tegen boom


Een 39 jarige Deventenaar raakte dinsdagmorgen gewond nadat hij tegen een boom gebotst was. De automobilist reed rond 06.40 uur over de Molenallee richting Posterenk. Door onbekende oorzaak raakte hij van de weg en botste tegen een boom. De Deventenaar werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Zutphen - Diefstal bestelbusje


Vanaf een parkeerplaats voor een flat aan de Talmastraat werd in de nacht van maandag op dinsdag een bestelbusje met daarin glazenwasserspullen, zoals ladders en schoonmaakmiddelen, weggenomen. Het gaat om een witte Mitsubishi L300 met kenteken VD-NJ-75. Een 24 jarige Zutphenaar heeft aangifte gedaan.


Brummen - Diefstal vanaf graf


Op de begraafplaats aan de Prinses Irenelaan werd vanaf een graf een steentje met daarop een geschilderd lieveheersbeestje met de tekst "Just for You" weggenomen. Dit moet gebeurd zijn tussen donderdag 12 mei en zondag 15 mei. Het steentje heeft een emotionele waarde. Mogelijk dat er iemand is die iets gezien heeft op de begraafplaats. Getuigen kunnen bellen naar 0900 8844.


Brummen - Diefstal bij sportcentrum


Bij een sportcentrum aan de LR Beijnenlaan werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Men wist binnen te komen door een raam te forceren. Weggenomen werden onder ander een onbekend geldbedrag en voedingssuplementen. De politie is een onderzoek gestart.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --