Ingezonden persbericht


Nikon introduceert COOLPIX S2

Spatwaterbestendige Schoonheid

(5,1 Megapixels, 3x Zoom, ED-glas objectief)

Geachte relatie,

Met veel plezier kondigt Nikon de COOLPIX S2 digitale compactcamera aan.

De COOLPIX S2 is de tweede Nikon camera uit de Nikon S-lijn, en vormt een waardevolle aanvulling op de onlangs geïntroduceerde COOLPIX S1

De COOLPIX S2 is met zijn spatwaterbestendige aluminium behuizing en Nikon toptechnologie de ideale camera voor fotograferen onder alle weersomstandigheden. De camera heeft de laatste technologie aan boord, zoals D-Lighting, Autofocus met Gezichtprioriteit en Rode-ogencorrectie in de camera. Het objectief van de COOLPIX S2 is voorzien van hoge-kwaliteit Nikon ED-glas en wordt beschermd door een objectiefschuif.

Standaard wordt de camera geleverd met het COOL-STATION MV-12, een multi-functioneel basisstation waarmee de batterijen in de camera kunnen worden opgeladen, en de inhoud van de camera naar de computer kan worden overgespeeld of op de TV worden bekeken. Verdere standaard accessoires zijn o.a. de lichtnetadapter EH-63 en de Li-ion oplaadbare batterij EN-EL8.

Persberichten van de Nikon COOLPIX S2 vindt u hier:

Nikon COOLPIX S2 persbericht - uitgebreide versie

Nikon COOLPIX S2 persbericht - beknopte versie

Bezoek voor meer informatie over de functies en specificaties van deze en alle andere Nikon Imaging producten onze website www.incabv.nl.

Voor beeldmateriaal en vragen kunt u terecht op pers@incabv.nl.

Met vriendelijke groet,

Frans Veraart (Product manager)Inca Import BVTel. 023-5101923

Opmerking: specificaties en ontwerp kunnen zonder aankondiging of verplichting van de zijde van de fabrikant worden gewijzigd.Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.© 2005 Inca Import BV namens NIKON CORPORATION, Japan.