PRIORITY PASS

Priority Pass lanceert Nederlandstalige website

Wereldwijde voordelen nu ook beschikbaar in het Nederlands

EINDHOVEN, Priority Pass, 's werelds grootste onafhankelijke toegangsprogramma voor VIP lounges op vliegvelden lanceert een Nederlandstalige website om daarmee in te spelen op de groeiende belangrijkheid van de Nederlandse markt.

'Ons ledenaantal in Nederland groeit gestaag en we constateren een groeiende interesse zowel van zakenpartners als van reizigers zelf', verklaart Steve Pinches, Managing Director van Priority Pass. 'Onze nieuwe Nederlandse website stelt ons in staat om deze markt beter te bedienen en ook om nieuwe contacten te leggen met potentiële verkoop- en marketingpartners.'

Priority Pass is een uniek programma dat leden toegang geeft tot meer dan 450 vliegveldlounges over de hele wereld, onafhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij er wordt gevlogen of in welke klasse. Hiermee wordt het reizen zelf plezieriger gemaakt en tegelijkertijd de kosten voor zakenreizen verminderd. Het is nu mogelijk voor reizigers om te kiezen voor economy class en dus voor een meer flexibele keuze in luchtvaartmaatschappijen, zonder een van de meest belangrijke voordelen te hoeven missen.

Met Priority Pass lounges in meer dan 245 steden over de hele wereld, inclusief Amsterdam en Rotterdam, kunnen leden ontspannen reizen, wetende dat er vrijwel zeker een lounge voor hen beschikbaar is, waar hun reizen hen ook naartoe brengen.

Jonathan French, Marketing Director van Priority Pass verklaart, 'We bieden niet alleen 4 VIP lounges aan op Schiphol en ook één op Rotterdam Airport, maar ons programma biedt tevens een ongeëvenaard portfolio met locaties in iedere uithoek van de wereld, en dat is iets wat iedere serieuze zakenreiziger ten zeerste weet te waarderen.'

De nieuwe Nederlandse website kan worden bereikt via http://www.prioritypass-nl.com

18 mei 05 14:56