Fontys


Fontys benoemt Jos Lumanauw-van Ommen tot directeur Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven

De Raad van Bestuur van Fontys Hogescholen heeft Jos Lumanauw-van Ommen benoemd tot directeur van Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven. Zij volgt daarmee Jan Vonk op die met pensioen gaat. De exacte ingangsdatum van de benoeming van Jos Lumanauw is nog niet bekend, het directeurschap van de PTH in Eindhoven wordt tot die tijd waargenomen door Kees Driessen. woensdag 18 mei 2005 door Femke Huvenaars
Jos Lumanauw is op dit moment afdelingsmanager Studentenvoorzieningen bij Fontys Facilitair Bedrijf. Deze functie vervult zij sinds 2003. Daarvoor was zij ruim veertien jaar verbonden aan Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid en haar voorganger de Academie Mens Arbeid van Hogeschool Katholieke Leergangen in Tilburg. Bij Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid vervulde zij diverse functies. Ze was verantwoordelijk voor meerdere (internationale) projecten en was zij medeauteur voor een boek over arbeidsbemiddeling.

In haar nieuwe functie krijgt Jos Lumanauw de leiding over Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven. Studenten kunnen aan deze hogeschool diverse opleidingen volgen tot leraar in het (technisch) beroepsonderwijs.