2e persbericht van woensdag 18 mei 2005

Eindhoven 18-05-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw aangehouden na vernieling auto

In haar woning in Woensel Zuid is woensdag rond 8.15 uur een 39-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van het schoppen tegen een geparkeerde auto in haar straat. De auto liep deuken op aan de zijkant en op de motorkap. De vrouw is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is zij naar huis gestuurd. Tegen haar wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Aanhouding na slaan vrouw

In zijn woning in Stratum is woensdag rond 12.45 uur een 41-jarige man aangehouden. Hij zou zijn 34-jarige vrouw vannacht in hun woning hebben geslagen. De verdachte is voor verder onderzoek de cel in gegaan.

Eindhoven: Vrouw geeft handtas na bedreiging met mes

Op de Kempensebaan is woensdag rond middernacht een 23-jarige vrouw uit Eindhoven met een mes bedreigd. De vrouw parkeerde haar auto aan de eerdergenoemde straat en wilde uitstappen toen een man vroeg haar handtas af te geven. De man had een mes in zijn hand. Hierop heeft het slachtoffer de tas afgegeven en is de dader achterop een bromfiets gestapt. Het tweetal is vervolgens met de tas, waarin een GSM en make-up zaten, weggereden. De dader is een man met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte helm, een zwarte jas en een blauwe spijkerbroek. De bestuurder van de bromfiets droeg een blauwe spijkerbroek en een grijs jack.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de Vestdijk, de Vonderweg en op de Edenstraat zijn woensdagochtend tussen 9.40 en 11.50 uur verkeerscontroles gehouden. In totaal werden 26 bekeuringen uitgedeeld, waaronder onder andere 13 voor te hard rijden, 4 voor het niet dragen van de autogordel en 4 voor het rijden door rood.