Tweede slachtoffer gevonden

's-Hertogenbosch/Kerkwijk 18-05-2005 - De politie heeft dinsdagmiddag een dode vrouw aangetroffen in een sloot in de Jan Stuverdreef in Kerkwijk. Deze vrouw is de 34-jarige visueel gehandicapte huisgenote van de man die dinsdagmiddag aangetroffen werd in zijn woning in de Steve Bikostraat in s-Hertogenbosch. Dat slachtoffer blijkt een 64-jarige Bosschenaar te zijn. Beide slachtoffers zijn door een misdrijf om het leven gebracht.

De politie kwam dinsdag naar de woning van het slachtoffer in de Steve Bikostraat naar aanleiding van een melding van buurtbewoners. In de woning troffen ze het overleden slachtoffer aan. Omdat onbekend was waar de huisgenote was, startte de politie een uitgebreid onderzoek. Een voorbijganger meldde dinsdagmiddag de vondst van de vrouw in Kerkwijk bij de politie in Gelderland. Eerste onderzoek wees uit dat zij de gehandicapte huisgenote was.

Op de Cello in s-Hertogenbosch werd dinsdagmiddag een bestelbus aangetroffen. Dit is de bus van de 64-jarige Bosschenaar. De technische recherche gaat vandaag verder met het sporenonderzoek in de woning aan de Steve Bikostraat, in de aangetroffen bestelbus en op de plaats waar de huisgenote is aangetroffen. Donderdag wordt sectie verricht op beide lichamen.

De politie Brabant-Noord en Gelderland-Zuid werken met 20 rechercheurs aan de zaak.