KNHS


Nieuwe startcoupons 18/5/2005

Per april jongstleden zijn startcoupons met een gewijzigde lay-out in gebruik genomen. In de praktijk blijkt dat er nog een aantal zaken onduidelijk zijn over het gebruik van blanco startcoupons en het gebruik van universele startcoupons.

Uitzondering met betrekking tot (de nieuwe) startcoupons: In de rubrieken op wedstrijden van de categorie 1 - nationale wedstrijden - mogen geen blanco startcoupons worden gebruikt. Universele startcoupons mogen alleen worden gebruikt als het desbetreffende combinatienummer bekend is.

In alle overige rubrieken en wedstrijden mogen wel blanco en universele startcoupons worden gebruikt, nadat de startkaartaanvraag bij de KNHS is ingediend. Dit is overigens altijd ter verantwoording van de deelnemer.

Wanneer na de wedstrijd blijkt dat de startkaartaanvraag niet of pas na betreffende wedstrijd is ingediend, worden resultaten niet verwerkt in het sportadministratiesysteem. U hoeft hier als official tijdens de wedstrijd geen actie op te nemen, aangezien dit enkel door de KNHS kan worden vastgesteld. Wanneer blijkt dat de gegevens en/of startkaartaanvraag (nog) niet in orde zijn/is, wordt hierop door de KNHS actie ondernomen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ledenadministratie 0577 - 408 210