Politie Zeeland


---


O-2726-2005 Diefstal bromfiets Goes

Vanaf het Stationsplein in Goes is afgelopen nacht een zwarte Aprilia gestolen.
De waarde is niet bekend.


W-2727-2005Frontale aanrijding fietser/bromfietser Middelburg

Op de Walcherseweg in Middelburg zijn dinsdagmiddag rond 16.15 uur een fietser en een bromfietser frontaal op elkaar in gereden.
Een 13-jarig meisje uit de gemeente Veere fietste met een aantal scholieren over het fietspad van de Walcherseweg en merkte te laat dat uit tegenovergstelde richting een 19-jarige inwoner uit Middelburg op zijn bromfiets aan kwam rijden.
Bij het passeren raakten ze elkaar en kwamen beiden ten val.
Beiden zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.


W-2728-2005 Diefstal uit woning

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen.
Uit de woning is fotoapparatuur en een sporttas weggenomen.


W-2729-2005 Bedrijfsinbraken in Middelburg

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken bij twee bedrijven in Middelburg.
Uit een gebouw op de Dam werden enkele duizenden euro's gestolen. Uit het andere gebouw op de Klarinetweg werd, voor zover nu bekend, niets weggenomen.


O-2730-2005 Bedrijfsinbraak in Rilland

Dinsdagavond werd ingebroken in een bedrijfsgebouw in De Poort in Rilland.
De toegang werd geforceerd en er werd een digitale camera met onbekende waarde weggenomen.


Z-2731-2005 Rijden onder invloed

Een 31-jarige automobilist uit Veurne (B) kreeg woensdag om 00.20 uur op de Commerswerveweg in Oostburg een rijverbod van 5 uur omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Een 52-jarige automobilist uit Zele (B) kreeg dinsdag om 23.35 uur op de Provincialeweg in Zuiddorpe een rijverbod van 2 uur omdat hij meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


W-2732-2005 Rijden onder invloed

Een 32-jarige Middelburgse automobilist kreeg woensdag om 01.00 uur op de Kanaalweg in zijn woonplaats een rijverbod van 4 uur omdat hij bijna 2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.