Werkplek centraal op seminars in Amsterdam en Londen

'S-HERTOGENBOSCH, 20050331 -- "Moving forward with organizational learning" is een eendaags seminar, georganiseerd in Amsterdam en Londen, waarbij de twee zeer actuele onderwerpen op het gebied van leren worden gepresenteerd: "leren op de werkplek" en "resultaatmeting van het leren".


Alfred Remmits, CEO van Global Learning Alliance, de organisator van het seminar: "Moving forward with organizational learning" is bestemd voor HR-, IT- en Training Managers en -Professionals die op de hoogte willen blijven van de actuele ontwikkelingen in leren.

"Door te focussen op leren op de werkplek en resultaatmeting van het leren presenteren we onderwerpen die de laatste jaren hoog op de agenda staan in onderzoeken, commentaren en discussies.

De onderwerpen worden benaderd vanuit een praktisch oogpunt met presentaties verzorgd door " industry leaders", praktijkdeskundigen en degenen die betrokken zijn bij de implementaties van performance support en resultaatmeting van het leren in de top van Europese organisaties.

De keynote sprekers op "Moving forward with organizational learning" zijn:
Bob Mosher, Director Learning and Strategy Evangelism van Microsoft Learning.
Harm Weistra, Weistra consult, voormalig e-learning consultant bij Atos KPMG
Donald Clark, CEO van EPIC Group
Kent Barnett, CEO van Knowledge Advisors.

"Moving forward with organizational learning" wordt op twee opeenvolgende dagen georganiseerd:
Londen (Museum of London) op 18 mei
Amsterdam( Passenger Terminal Amsterdam) op 19 mei.
Het deelnametarief is ¤ 495 ex BTW.

Bezoek de website www.youmoveme.com voor de programma informatie per lokatie, on line registratie, artikelen die u voorafgaand aan het seminar kunt downloaden , lokatie informatie en toegang.