Bob Mosher spreekt over "Reaching learners where it matters"

DEN BOSCH, 20050412 -- Bob Mosher, Director Learning and Strategy Evangelism van Microsoft Learning, verzorgt een keynote presentatie op het "Moving forward with organizational learning" seminar dat plaatsvindt op 18 mei in Londen en 19 mei in Amsterdam.


"Moving forward with organizational learning" is een eendaags seminar voor HR, IT en Training managers en professionals. Op dit seminar worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van workplace performance support en resultaatmeting gepresenteerd.

In een toelichting op zijn presentatie zei Bob Mosher het volgende: "Informeel leren neemt tegenwoordig een belangrijke plaats in binnen het totale leren. Het is de manier waarop meer dan 75% van het leren plaatsvindt. Het gebeurt veelal buiten gestructureerde leerprogramma's, op de werkplek, door middel van netwerken, zoeken, samenwerken en uitproberen".
"Een uitdaging voor opleiders is de vraag hoe we deze manier van leren effectiever kunnen maken. Hoe kunnen we deze vorm van leren maximaal benutten en er voor zorgen dat er een significant voordeel ontstaat voor de medewerker en de werkgever? "

Alfred Remmits, CEO Global Learning Alliance, de organisator van het seminar: "Bob Mosher is zeer gerespecteerd binnen de wereld van opleidingen, met name door zijn visie en enthousiaste en energieke wijze waarop hij continu bezig is met innovatie op het gebied van het leren op ICT terrein. We zijn verheugd dat Bob Mosher onderdeel uitmaakt van "Moving forward with organizational learning" op 18 en 19 mei a.s.

De titel van Bob Mosher's presentatie luidt: "Informal learning: Reaching learners where it matters". In de presentatie zal met name worden ingegaan op de kracht van blended leervormen en hoe deze medewerkers maximaal kunnen helpen bij het leren in en buiten het klaslokaal.