Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Atos Origin lanceert `Business Accelerator'-oplossing voor Mobile Virtual Network Operators

Parijs, 17 mei 2005 ­ Atos Origin lanceert tijdens de TeleManagement World Expo in Nice een nieuwe oplossing voor Mobile Virtual Network Operators (MVNO's) en Enablers (MVNE's). Deze `Business Accelerator'-oplossing - gebouwd rond de architectuur van Microsoft .NET - omvat pre- en post-paid facturatie, klantenrelatiebeheer (CRM) en orderbeheerfuncties. Demonstraties van deze oplossing worden gegeven op de stand van Microsoft Corp., nummer 120.

De modulaire MVNO-oplossing is ontworpen voor de Operation Support System (OSS) en Business Support System (BSS) platformen en is dankzij haar flexibiliteit makkelijk aan te passen aan verschillende vereisten zoals gehoste intelligente netwerken (IN), gehoste diensten met toegevoegde waarde en gecentraliseerde facturatie.

François de Gasquet, Director Business Development Telecom bij Atos Origin: "De `Business Accelerator'-oplossing biedt MVNO's het voordeel om klantgegevens en het facturatieproces sneller, accurater en op grensoverschrijdende wijze te beheren. Hierdoor verkrijgen zij een sterk concurrentievoordeel."

Andrew Steven, Director Communications Sector bij Microsoft voegt er aan toe: "Het Microsoft .NET platform, in combinatie met de expertise van Atos Origin van facturatie en CRM-systemen, biedt een uitstekende oplossing voor MVNO's. Virtuele operators en enablers kunnen in korte tijd reële commerciële voordelen realiseren met dit geïntegreerde systeem."

TeleManagement World Expo
Atos Origin neemt deel aan de TeleManagement World Expo, die plaatsvindt tussen 16 en 19 mei in Nice, Frankrijk. De IT-dienstverlener laat haar kennis zien op het gebied van de telecommunicatiemarkt en neemt deel in twee Catalyst Programma's: Revenue Assurance en Business Activity Monitoring (BAM). De Catalyst Programma's tijdens TeleManagement World bieden dienstenleveranciers, systeemintegrators en leveranciers van hard- en software oplossingen voor essentiële kwesties in de OSS- en BSS-platformen. Atos Origin bevindt zich in Hall 1, stand CS2 en CS5.

Tijdens de TMW Expo verzorgt Atos Origin op 18 mei twee presentaties. Van 11.00 ­ 12.00 uur gaat Philippe Goujard, Expert Telecom bij Atos Origin in op 'Moving NGOSS compliance to the Business View'. Van 14.00 ­ 15.00 uur geeft hij uitleg over 'Structured approach to Revenue Assurance: Benefits of BAM'

Atos Origin kan bouwen op 20 jaar ervaring in het leveren van wereldwijde diensten aan de telecomsector. Het bedrijf levert betrouwbare end-to-end oplossingen en rekent toonaangevende bedrijven in de Europese telecommunicatiemarkt tot haar klanten, waaronder France Telecom, KPN, Vodafone, en Telecom Italia. Het bedrijf boekt een jaarlijkse omzet van ongeveer 1 miljard euro in de telecommunicatiesector.

Over Atos Origin
Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Atos Origin realiseert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro in meer dan veertig landen met een werknemersaantal van 46.000. Atos Origin is de wereldwijde informatietechnologie partner voor de Olympische Spelen en heeft een internationaal klantenbestand. Atos Origin staat genoteerd op de Paris Eurolist Market en wordt verhandeld onder de namen Atos Origin, AtosEuronext, Atos Worldline en Atos Consulting. Voor meer informatie kunt u de website van Atos Origin raadplegen: www.atosorigin.com

De namen van de vermelde bedrijven en producten kunnen merknamen zijn van de respectievelijke eigenaars.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht