Pleon


17-05-2005
Vernieuwde funda in business website brengt transparantie in zakelijke vastgoedmarkt

AMSTERDAM, 17 mei 2005 - De funda-website voor commercieel vastgoed, fundainbusiness.nl, is geheel vernieuwd. Met deze site zet funda een volgende stap in het transparanter maken van vraag en aanbod in zakelijk vastgoed. De nieuwe funda in business-website heeft sindsdien qua uiterlijk en functionaliteiten veel overkomsten met de woningwebsite van funda.

In oktober 2004 werd de eerste versie van de funda in business-website gelanceerd. Deze werd ruim 60.000 keer per maand geraadpleegd. De komst van een nieuwe NVM-database maakte de weg vrij voor een verbeterde website met nieuwe mogelijkheden. Bedrijfspanden kunnen bewaard (en vergeleken) worden, doorgezonden worden via e-mail of zijn gemakkelijk uit te printen op een printvriendelijke pagina. Bovendien zijn de fotos van de gepresenteerde bedrijfspanden 3 keer zo groot geworden.

Met de nieuwe funda in business-website verwacht funda een belangrijke voorsprong te nemen op andere marktpartijen. "Met de succesvolle aanpak voor funda.nl hebben we veel kennis en ervaring opgedaan,aldus Marque Joosten, directeur van funda. "We passen deze werkwijze daarom ook toe op onze andere activiteiten zoals funda in business.

Voor de meer dan 750 bij de NVM BOG vakgroep aangesloten makelaars is de komst van de nieuwe website een belangrijke aanwinst. Door de nieuwe database zijn de mogelijkheden voor fundainbusiness.nl verder uitgebreid: een betere presentatie, snelle uitwisseling van informatie en de juiste marktinformatie zijn daarvan de belangrijkste voorbeelden. Het aanbod wordt door de nieuwe website nog beter ontsloten, hetgeen de transparantie in de markt zal vergroten.

Over funda NV
Funda NV is een zelfstandige onderneming met als belangrijkste aandeelhouders de makelaarsorganisatie NVM en Wegener. Funda.nl, met het meest complete en actuele aanbod van koopwoningen in Nederland, vormt een belangrijke schakel tussen consument en NVM-makelaar. Als informatiebron en als advertentiemedium faciliteert funda het aan- en verkoopproces van een woning en zorgt het voor transparantie in de woningmarkt. In 2004 verwierf funda de usability award: de prijs voor de meest gebruiksvriendelijke site van Nederland.

Voor meer informatie
Jeroen Wilhelm
Tel. (020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Contact
Pleon
Vries Strookman
020 - 487 4000
vries.strookman@pleon.com

© Een product van Pleon