Politie Zeeland


---


W-2751-2005 Vernieling auto, Vlissingen

Twee Vlissingers, van 21 en 23 jaar oud, zijn vannacht aangehouden omdat getuigen verklaarden dat zij over een auto waren gelopen.
Hierdoor was de auto beschadigd. De twee werden rond 02.45 uur door de politie aangehouden. Een van hen, de 21-jarige, heeft een bekennende verklaring afgelegd en is weer in vrijheid gesteld. De 23-jarige zit nog vast, hij zegt van niets te weten, de man is in verzekering gegaan.


W-2752-2005 Aanhangwagen gestolen, Vlissingen

Op de Hermesweg in Vlissingen is vandaag tussen 07.00 en 19.00 uur een aanhanger gestolen.
De aanhanger is blauw van kleur en betreft een eenasser. Hij was voorzien van het kenteken SN-28-JV.


W-2753-2005 Inbraak in bedrijf, Middelburg

Tussen 20.30 uur gisteravond en 00.30 uur vannacht is ingebroken in een bedrijf aan de Herculesweg in Middelburg.
Uit het bedrijf is niets weggenomen. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) via een raam binnengeklommen.


Z-2754-2005 Aangehouden wegens mishandeling, Axel

Een 23-jarige Axelaar is vanmiddag rond 15.15 uur aangehouden in de De Ruijterstraat in Axel, omdat hij ervan wordt verdacht een 52-jarige man uit dezelfde plaats te hebben mishandeld.
De 52-jarige liep, als gevolg van de mishandeling, een snee in zijn kaak en lip op. Ook had hij diverse zwellingen in zijn gezicht. Van de 23-jarige is een verklaring opgenomen en hij is weer in vrijheid gesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt. De oorzaak van de mishandeling ligt in de relatiesfeer.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.