Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zomer in je bol, Strand aan de Maas

Ook zo'n zin in zon en zand? In bikini's en beachboys en rosé'tjes op het terras? Zoek je zonnebrand alvast op, want van 19 mei t/m 18 september ligt het Strand aan de Maas weer op het Leuvehoofd in Rotterdam. Dit stadsstrand met echt zand en een paviljoen in oosterse sferen brengt de zomer in één keer naar Rotterdam. Je kunt er dansen en drinken, relaxen en flirten en volop genieten. Want op het Strand aan de Maas is altijd wat te doen!

Strand aan de Maas wordt op 19 mei 2005 heel feestelijk geopend. Vanaf dan is er elke dag wel iets te doen. Op donderdagavond kun je swingen en sjansen op de Salsa Night. Leer dansen in no time met de gratis workshops of kijk naar de demonstraties. Op vrijdagavond kun je chillen en loungen tijdens de Bluebeach Lounge. Zaterdagavond verandert het Strand aan de Maas in een Dancearea en op zondagavond geniet je van funk en soul tijdens de Soulfood Sessions.

De woensdag- en zondagmiddag zijn gereserveerd voor onze kleine strandliefhebbers. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals zandkastelen bouwen met echte zandkastelenbouwers, pannenkoeken bakken, kindertheatervoorstellingen, grappige acts en nog veel meer.

Natuurlijk werkt het Strand aan de Maas ook dit jaar weer nauw samen met de andere zomerfestivals. Zo fleuren tropische klanken en exotische danseressen de pre-party van het Zomercarnaval op en op de vooravond van de FFWD Heineken Dance Parade is het strand één groot dansfestijn.

Binnenkort wordt het hele programma van 2005 bekend gemaakt. Hou daarvoor gewoon www.strandaandemaas.nl in de gaten. We kunnen je wel alvast vertellen dat dance liefhebbers goed aan hun trekken zullen komen wanneer zeer bekende DJ's hun vinyl grooves laten horen. Check de site voor alle up to date info!

Jouw zomer vier je in Rotterdam op het Strand aan de Maas!

Beeldmateriaal kan door pers worden opgehaald via www.jmr.nl. Klik op inloggen en voer als email 'pers@jmr.nl' in. Bij wachtwoord typ je 'stopdepersen'.

JMR produkties is een creatief en dynamisch evenementenorganisatiebureau, bekend van o.a. FFWD Heineken Dance Parade, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, World Port Jazz Festival, Camping Rotterdam, de R'Uitmarkt, Stonehenge Rotterdam en Winterplein.

Seven Days (voorheen Publisign Media) is een communicatie adviesbureau met als specialisme merkbeleving. Seven Days is bekend van o.a. Waterlife blvd en Winterplein en daarnaast werkzaam voor o.a. Unilever, Heineken, Coca Cola, Smart Nederland, Masterfoods en Maxxium Nederland.

AFZENDER: JMR produkties
Contactpersonen:
Miranda Bijl en
Danielle van der Velden
Postbus 1739
3000 BS Rotterdam
tel: 010-4331300 / fax. 010-4134622
e-mail: communicatie@jmr.nl

---- --