Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

14-04-2005
Openbare Europese aanbesteding van ESF-3 projectadministratie t.b.v. reïntegratiediensten gemeente Stadskanaal

ESF-3 Projectadministratie

Activiteit: ESF-3 projectadministratie
Sluitingsdatum: 19 mei 2005 14:00 uur

Openbare Europese aanbesteding van ESF-3 projectadministratie t.b.v. reïntegratiediensten gemeente Stadskanaal.

De gemeente Stadskanaal wil trajecten inkopen voor de reïntegratie van uitkeringsgerechtigden en daarmee gelijkgestelden in deze gemeente. Hierbij wil de gemeente Stadskanaal gebruik gaan maken van Europese subsidie (ESF-3)

Procedure:
De gemeente Stadskanaal kiest voor een openbare Europese aanbesteding. De gemeente Stadskanaal nodigt in het kader van haar reïntegratiebeleid alle daartoe geoutilleerde dienstverleners uit zich aan te melden voor het verrichten van ESF projectadministratieve diensten.

Aanbestedende gemeente:
Gemeente Stadskanaal met als contactpersoon namens de dienst Beleid Mw. Drs. I.J.A. Hilberink
Raadhuisplein 1, 9501 SZ Stadskanaal, Postbus 140 9500 AC Stadskanaal, telefoon (0599) 631664 fax (0599) 620744 e-mail i.hilberink@stadskanaal.nl

Wijze van aanbesteding:
Openbaar, Europees.

Referentienummer van het dossier:
67204

Door de gemeente Stadskanaal aan de opdracht gegeven benaming: Projectadministratie ESF-3 voor reïntegratietrajecten van WWB-uitkeringsgerechtigden en daarmee gelijkgestelden in de gemeente Stadskanaal.

Omschrijving te verrichten dienst:
De gemeente Stadskanaal zoekt een uitvoerder die de projectadministratie voor haar wil uitvoeren conform de eisen van ESF-3.

Hoeveelheid cliënten op traject:
In de totale doelgroep bevinden zich cliënten variërend van een geringe afstand tot de arbeidsmarkt tot cliënten met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. De omvang van de totale doelgroep is circa 200 cliënten (indicatief), circa 200 scholingstrajecten (indicatief) en circa 100 arbeidsgeschiktheidstoetsten (indicatief). Het betreft hier

1. korte intensieve trajecten (maximaal 6 maanden) aangevuld met eventuele korte beroepsgerichte scholing beiden gericht op het verkrijgen van werk (maximaal +/- 50 trajecten);
2. korte intensieve trajecten (maximaal 9 maanden) met eventueel beroepsgerichte scholing beiden gericht op het verkrijgen van werk (maximaal +/- 80 trajecten);

3. trajecten met intensiteits- en tijdsopbouw (maximaal 15 maanden) met eventuele beroepsgerichte scholing beiden gericht op het verkrijgen van werk (maximaal +/-70 trajecten)

Eventueel kan gebruik worden gemaakt van arbeidsgeschiktheidstoetsen (maximaal +/- 100 toetsen)

Uitvoeringstermijn, looptijd van de opdracht, aanvang van de dienst: De gewenste raamcontracten betreffen de periode vanaf 1 mei 2005 (of zo spoedig mogelijk) tot 1 augustus 2007 met een optionele verlenging van twee maal een jaar. De opdracht wordt verleend indien het agentschap SZW de aanvraag voor ESF-3 goedkeurt.

Aanvraag van de offerteaanvraag:
De aanvraag voor een offerte is op te vragen bij gemeente Stadskanaal, Mw. Drs. I.J.A. Hilberink. U dient uw volledige adresgegevens op te geven.
Aanmelding is mogelijk tot 16 mei 2005, 17.00 uur.

Uiterste datum voor ontvangst van de inschrijvingen: 19 mei 2005 14.00 uur.

Omstandigheden waaronder de offertes geopend worden: Openbaar, per dienstverlener worden maximaal 2 deelnemers toegelaten. Datum: 19 mei 2005 om 15.00 uur in het Gemeentehuis van Stadskanaal gevestigd aan het Raadhuisplein 1 te Stadskanaal.

Taal:
De inschrijving en alle correspondentie dienen in de Nederlandse taal te zijn opgesteld.

Minimumeisen:
Aantoonbare ervaring met ESF-3 projectadministratie; gevestigd zijn of bereid zijn zich te vestigen binnen een straal van 50 kilometer vanaf het adres Raadhuisplein 1 te Stadskanaal.

Onderaanneming:
De opdracht mag door de dienstverlener op onderdelen in onderaanneming worden gegeven.

Verdere informatie:
zie ook de "Publicatie in het Supplement in het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen" ID-nr 2005-025114

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.