KNWV

Nieuwsbericht Surfen

20-4-2005

Funbox Awards, the 4th Edition

Op donderdag 19 mei reikt Funbox magazine voor de vierde keer de Funbox Awards uit, tijdens de Awards Party in de Calypso, een
voormalig cinema complex in hartje Rotterdam.

In totaal zijn er zestien verschillende categorieën waarvoor de genomineerden strijden. Naast de awards voor beste riders (snow, surf, windsurf, kitesurf, wakeboard, inline skate, skateboard, BMX en mountainbike), zijn er ook awards voor de beste foto, website, game, advertentie, rookie of the year en de give a shit award voor het beste milieu initiatief.

Funbox is sinds 1994 actief op het gebied van funsports, en sinds die tijd uitgegroeid tot het grootste multimedia-platform van de Benelux. Via een magazine, website, clinics en events worden ruim 200.000 avontuurlijke lezers op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen binnen de funsports scene.

De presentatie van de awards-uitreiking ligt in handen van stand-up komedian Harry Glotzbach die al jaren furore maakt met zijn acts en tevens een graag geziene gast op radio en tv is. Daarnaast maakt de multidisciplinaire danstheatergroep ISH haar rentree.

Via de website bepaalt het Nederlandse publiek wie er met de awards naar huis gaan. Stemmen kan tot 15 mei op de website.

De deuren van Calypso gaan om 19.00 uur open en om 20.00 uur begint het programma.

Kaartverkoop;
Voorverkoop via de website funboxawards.nl: 6 euro
Aan de deur: 8 euro
Funbox Members: gratis toegang

Internetadres: www.funboxawards.nl