Gemeente Bernheze


Praat mee over kunst en cultuur

Het college nodigt iedereen uit mee te praten over kunst en cultuur in Bernheze. Daartoe organiseren wij twee bijeenkomsten met vertegenwoordigers van professionele instellingen, vertegenwoordigers van vrijwillige organisaties, particuliere initiatiefnemers en voor belangstellenden.

Kunst en cultuur vormen een onlosmakelijk deel van de (lokale) samenleving. Ook Bernheze kent een breed scala van activiteiten, instellingen, organisaties, kunstenaars en plaatsen op het gebied van kunst en cultuur. In 2005 wenst het college van Burgemeester en wethouders een nota kunst en cultuur te ontwikkelen. De doelstelling van de nota is het stimuleren van de diverse kunst- en cultuuractiviteiten in Bernheze.

De discussieavonden vinden plaats op:

19 mei 2005 in De Pas, Heesch, vanaf 19.30 uur en 30 mei 2005 in Cultureel centrum Serveas Heeswijk Dinther, vanaf 20.00 uur
Tijdens de bijeenkomst discussiëren we aan de hand van vier stellingen. Uw reactie is voor ons van groot belang voor de ontwikkeling van de nota en het toekomstige beleid. U bent van harte welkom op één van de discussieavonden.

Geef nu vast uw reactie op de stellingen, ook als u verhinderd bent voor de discussieavonden.
In onderstaande tekst vindt u achtergrondinformatie over deze avond.

Discussiestuknotakunstencultuur2005l.doc