Gemeente Terneuzen

2
Persbericht 10-05-2005

Infoavond aanleg Theaterplein en parkeergarage fase 2

TERNEUZEN - Donderdag 19 mei vindt een informatieavond plaats over de bouw van de 2e fase van Parkeergarage Theaterplein en de herinrichting van het erboven gelegen Theaterplein en directe omgeving. De informatieavond vindt plaats in de presentatiezaal van het Stadhuis, Oostelijk Bolwerk 4 in Terneuzen en begint om 19.30 uur.

Medio juni start de bouw van de tweede fase van Parkeergarage Theaterplein. Aansluitend wordt eind dit jaar / begin 2006 het erboven gelegen Theaterplein en directe omgeving heringericht. De gemeente informeert de bewoners van het aangrenzende deel van de Westkolkstraat en Nieuwstraat over de planning en uitvoering in een informatiebijeenkomst.Het programma van de informatieavond is als volgt:

19.15 uur ontvangst met koffie of thee;

19.30 uur opening door de heer P.J. Hamelink, wethouder van onder meer openbare werken en voorzitter van deze avond;

19.40 uur uitleg over de bouw van de tweede fase van Parkeergarage Theaterplein door een medewerker van bouwbedrijf gebrs. Van der Poel BV;

20.00 uur presentatie van het Plan Theaterplein/Arsenaal door een medewerker van stedenbouwkundig bureau Kuiper Compagnons;

20.30 uur korte pauze;

20.45 uur gelegenheid tot het stellen van vragen;

±21.15 uur afsluiting door de voorzitter, wethouder P.J. Hamelink.

Naast de persoonlijk uitgenodigde omwonenden en belanghebbenden zijn ook andere belangstellenden van harte welkom op deze bijeenkomst.

Noot aan de redactie:
Wij nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 455 523

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright