Gemeente Appingedam

11-5-2005 Raadsvergadering 19 mei 2005 (N.B. locatie PassePartout, Opwierderweg 57, Appingedam)

OPENBARE VERGADERING GEMEENTERAAD

Datum en tijd : donderdag 19 mei 2005 om 19.00 uur Plaats : PassePartout, Opwierderweg 57 te Appingedam.


1. Spreekrecht burgers.

2. Vaststellen definitieve agenda.

3. Vragen raadsleden.

4. Vaststellen van de notulen van de vergadering van 28 april 2005.
5. Lijst van ingekomen stukken.

6. Toezeggingen.

7. Wijkplan Opwierde.

8. Herinrichting Wijkstraat.

9. Vaststelling nieuwe Verordening basisadministratie.
10. Begrotingswijzigingen.

De voorstellen liggen voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie van het Stadskantoor, Wilhelminaweg 14 te Appingedam of www.appingedam.nl, rubriekje stadskantoor >raadsstukken >jaartal >datum vergadering.

Spreekrecht burgers
Burgers kunnen gebruik maken van het spreekrecht, als vermeld in artikel 17 van het Reglement van Orde voor de vergaderingen van de raad.
o Na de opening van de vergadering en voorafgaand aan het vragenuur voor raadsleden en de behandeling van de in de agenda aangekondigde onderwerpen, kunnen andere aanwezige burgers gezamenlijk gedurende maximaal dertig minuten het woord voeren over al dan niet geagendeerde onderwerpen.
o Het woord kan niet gevoerd worden:
a. over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep op de rechter openstaat of heeft opengestaan; b. over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen;
c. indien een klacht ex artikel 9:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan of kon worden ingediend.
o Degene, die van het spreekrecht gebruik willen maken, melden dit ten minste 24 uur voor de aanvang van de vergadering aan de griffier. Men vermeldt daarbij naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover men het woord wil voeren.
Het telefoonnummer van de griffier (mevrouw A. Koster) is: 0596 691103 bereikbaar maandag (hele dag) en dinsdag/vrijdag (gedeeltelijk) of de waarnemend griffier, de heer W. Havinga (0596 691215). Schriftelijke aanmeldingen kunt u zenden naar het Stadskantoor, Wilhelminaweg 14, 9901 CM Appingedam.

De voorstellen liggen voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie van het Stadskantoor, Wilhelminaweg 14 te Appingedam.

Klik hier om de stukken in te zien.