KNHS


Clinic over kampioenschap jonge dressuurpony's op 19 mei a.s.
12/5/2005

ERMELO - Je hebt vast al gelezen dat deze zomer een nieuw kampioenschap georganiseerd wordt. Het is het KNHS-kampioenschap voor jonge dressuurpony's in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar in de categorie C en D.

Heb jij een pony die goed kan bewegen en zie je dit kampioenschap wel zitten? Kom dan naar de gratis clinic op 19 mei aanstaande op het KNHS-centrum in Ermelo! Hier kom je alles te weten over deelname aan dit kampioenschap.

Dressuurexpert Johan Hamminga laat aan de hand van een demonstratie met een aantal ponyruiters zien hoe je je pony het beste kan presenteren tijdens de selectiewedstrijd. Tevens geeft hij uitleg over verschillende soorten dressuurpony's en wat goede eigenschappen zijn om een topdressuurpony te worden. Ook zal er een proef voorgereden waarbij o.a. de bondscoach pony's Mieke de Kok de beoordeling doet. Na afloop wordt het protocol besproken en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Mieke de Kok en voormalig chef d'équipe pony's en nationaal jurylid Adriaan Hamoen.

De clinic begint om 20.30 uur en de toegang is GRATIS!

Lijkt dit je wat? Laat dan via e-mail aan l.peeters@knhs.nl weten dat je komt. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Vergeet niet je instructeur, trainer, coach, ouders en ponyclubgenootjes mee te nemen naar deze unieke clinic.

Voor meer informatie over het Kampioenschap voor Jonge Dressuurpony's klik hier