Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, donderdag 12 mei 2005

Sonja Silva presenteert de nieuwe roman van Paulo Coelho De Zahir

De nieuwste roman van de wereldberoemde schrijver Paulo Coelho De Zahir zal vanaf de derde week van mei in de boekwinkels te koop zijn. Om deze publicatie te vieren zal het boek op donderdag 19 mei a.s. in de Boskant te Den Haag aan Nederland worden gepresenteerd. Sonja Silva zal een deel van deze presentatie op zich nemen.

De publicatie van een nieuwe roman van Paulo Coelho is tegenwoordig wereldwijd een happening. Het enorme succes van zijn vorige romans De Alchemist en Elf minuten is in het buitenland nu al overtroffen door de roman die in Nederland in de derde week van mei zal verschijnen: De Zahir .

Sonja Silva zal tijdens de presentatie iets vertellen over haar persoonlijke relatie met het werk van Paulo Coelho en een paar fragmenten voorlezen uit De Zahir . Daarnaast zal Moniek Steggerde, cultuur- en godsdienstpsychologe een korte schets geven van de levensbeschouwelijke stand van zaken anno 2005 in Nederland en tegen die achtergrond zal zij ingaan op het fenomeen Coelho.

De presentatie van De Zahir zal plaatsvinden op donderdag 19 mei 05 vanaf 17.00 uur in het spiritueel centrum De Boskant, Fluwelen Burgwal 45 te Den Haag. Het boek wordt uitgebracht door de Arbeiderspers.

Noot voor de redactie (