Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 13 mei 2005

Persuitnodiging

Wethouder Koster op pad met servicemedewerkers

Al ruim een jaar kunnen inwoners van de gemeente De Wolden met hun meldingen of klachten over het onderhoud in het openbare gebied terecht bij de - in kader van het 'kern- en buurtgericht werken' opgerichte - servicedienst van de gemeente. De medewerkers van de servicedienst hebben rechtstreeks contact met de plaatselijke belangenverenigingen en zijn ook te bereiken via het servicenummer: (Heeft u een klacht?) 0528-378378. Zo kunnen zij snel en doelgericht reageren als er een melding of klacht bij de gemeente binnenkomt. Tot dusver zijn de ervaringen met deze servicedienst dan ook zeer positief.

Op 19 mei a.s. gaat wethouder Liesbeth Koster een middag op pad met de medewerkers van de servicedienst om met eigen ogen te zien hoe de servicedienstmedewerkers in de praktijk te werk gaan.

Wilt u met de wethouder mee tijdens (een gedeelte van) deze middag? Dan verzoeken wij u dit voor woensdag 18 mei, 12.00 uur, door te geven aan bureau Voorlichting. De wethouder vertrekt om 12.30 uur vanaf het gemeentehuis.

///////////////////////////////