Edelman - DLV


19 - 5 - 2005

Canon kiest Edelman voor PR

Edelman is het nieuwe PR-bureau waarmee Canon zijn corporate communicatie en public relations voor het zakelijke segment vormgeeft. Canon maakte zijn keuze na een uitvoerige bureauoriëntatie en lette daarbij vooral op strategische aanpak, creativiteit en effectiviteit op de lange termijn.

De doelstelling die Canon en Edelman zich stellen is om Canon in Nederland duidelijker te profileren. Hierbij gaat het niet alleen om kantoorproducten als printers en multifunctionele printers die ook scannen en faxen, maar ook om het bedrijf zelf en de bedrijfsfilosofie. Canon hecht er waarde aan succesvol te ondernemen met oog voor zijn omgeving, zowel voor de natuur als voor mensen. Deze manier van werken wordt gevat in het Japanse woord Kyosei wat al 20 jaar Canons bedrijfsfilosofie is. Zo wordt bijvoorbeeld in R&D en productie altijd gestreefd naar duurzaamheid en energiebesparing.

Canon denkt met Edelman een bureau te hebben gevonden dat pro-actief is en in staat is een eenduidige lijn te brengen in alle activiteiten om de effectiviteit ervan te vergroten. Met name de strategische aanpak en hun geloof in lange termijn relaties sprak ons aan in de pitch, aldus Marcel Surendonk, manager PR van Canon. Ik merkte een klik met de mensen aan tafel; we zitten op één lijn met onze kijk op communicatie.

Meer over Canon:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: www.canon.nl

Marcel Surendonk
Canon
tel: 023 567 02 11
e-mail: m.surendonk@canon.nl

Edelman
Christel van der Boom of Leoni Janssen
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl