Edelman - DLV


19 - 5 - 2005

Leoni Janssen nieuwe Director Technology bij Edelman

Vanaf 1 mei is Leoni Janssen (1975) Technology Director bij Edelman. In haar nieuwe functie heeft ze de dagelijkse leiding over de divisie die zich richt op opdrachtgevers in de ICT-sector. Klanten in deze divisie zijn onder meer bol.com, BT, BBned, BBeyond, Compuware, Canon, Exact Software, Microsoft en Open Text. Werkzaamheden lopen uiteen van strategisch corporate advies tot aankondigingen van nieuwe producten. Janssens focus ligt op het bouwen van lange termijnrelaties. Janssen volgt Christel van der Boom op, die als Deputy General Manager mede verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van het bureau.

In 2003 keerde Janssen terug bij Edelman als Account Director Technology. In 2002 verruilde ze Edelman voor de Federatie Slechtzienden- en Blindenbelang om uiting te geven aan haar wens maatschappelijk bezig te zijn. Daar verzorgde ze zowel de strategie als de uitvoer van de totale communicatie. Tegelijkertijd was ze invaldocent Nederlands bij een scholengemeenschap in Amsterdam. Bij Edelman, en het door Edelman overgenomen DLV Public Relations, groeide Janssen tussen 2000 en 2002 van Account Executive naar Adviseur. Voor DLV PR werkte zij bij AND Digital Publishers op de afdeling corporate communications.

Ik vind het geweldig dat ik bij het bureau waar ik als Account Executive ben begonnen, heb kunnen doorgroeien tot Director. Ik heb altijd ervaren dat dit bedrijf openstaat voor goede ideeën van iedereen. Ik noem dat de goed-idee-ga-maar-doen-mentaliteit. Die inhoud gedreven cultuur past bij mij.

Over Edelman
Edelman is een wereldwijde communicatieonderneming die een full-service public relations bureaugroep, een onderzoeksbureau en een reclamebureau omvat. Edelman heeft 39 vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Er werken 1.800 mensen. Edelman is wereldwijd het grootste onafhankelijke bureau op het gebied van PR. Edelman Nederland, gevestigd in Hoofddorp, heeft 30 medewerkers en expertise op het gebied van zowel corporate communicatie en crisis PR als lifestyle communicatie en marketing. Edelman Nederland is werkzaam voor opdrachtgevers uit verschillende sectoren zoals Canon, Microsoft, BT, UPS, VSM, Ferring, bol.com, InBev en Nissan. Bezoek www.edelman.com/nl voor meer informatie.

Meer over Edelman:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: http://www.edelman.com/nl

Edelman
Christel van der Boom of Annemieke Kievit
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl