AXA Verzekeringen

Bruisende hypotheekactie AXA 17 mei 2005

Op 18 mei start AXA met een maand durend hypotheekoffensief voor zowel de WoonVrij Hypotheken als de AXA Voordeel Hypotheek. De actie is tweeledig en bestaat uit actietarieven op de hypotheekrente en uit een fles champagne voor de intermediair.

Actietarieven

Voor de WoonVrij Hybride Hypotheek geldt een rentekorting van 0,15 procent op de 6, 7 en 10 jaarstarieven. Voor de AXA Voordeel Hypotheek geldt een rentekorting van 0,10 procent op de levenhypotheek (7 en 10 jaarstarieven).

Champagne

Het startschot voor de actie vindt plaats op 18 mei door middel van een mailing in de vorm van een 'fles' champagne. (Dit is geen echte fles, maar een kunststof fles). Na het openen van deze fles ziet de ontvanger de details van de actie:

* de rentekortingen

* de sterke punten van de AXA WoonVrij Hypotheek/AXA (Voordeel) Hypotheek

* een unieke inlogcode: als de ontvangende intermediair naar AXA's Supportweb surft kan hij op een aparte webpagina inloggen met zijn persoonlijke code die op de champagnefles staat. Vervolgens krijgt de intermediair acht vragen die betrekking hebben op WoonVrij of de (Voordeel) Hypotheek. Bij het goed beantwoorden van deze vragen, is een échte fles champagne verdiend die door de accountmanager zal worden bezorgd.

Disclaimer