AutoRai

Print

Definitieve prijzen Toyota AYGO en AYGO+

(19-5-2005)
Toyota maakt de definitieve consumentenprijzen van zân kleinste telg bekend. De AYGO is bedoeld voor jonge, actieve mensen die mobiliteit naadloos in hun life style opnemen. De berijders zijn handig met internet en zien muziek als een levensbehoefte. Elke Toyota AYGO is dan ook standaard uitgerust met een radio/CD-speler inclusief een aansluiting voor een MP3-speler. Ook stuurbekrachtiging is standaard op elke AYGO.
Alle AYGOâs beschikken bovendien over 3 jaar fabrieksgarantie. Daarbij hoort eveneens 3 jaar Eurocare mobiliteitsgarantie. Vanzelfsprekende zaken voor een Toyota, maar niet voor al zân concurrenten. De basisversie van de AYGO start bij een prijs van 9.990 euro (3-deurs). De 5-deurs versie kent een meerprijs van slechts 300 euro.

AYGO
De basisversie van de AYGO heeft een zeer complete standaarduitrusting met onder meer 2 frontairbags (met uitschakelbare passagiersairbag), een in één deel neerklapbare achterbank, ABS/EBD en elektrische stuurbekrachtiging (EPS). Ook een radio/CD-speler met 2 luidsprekers en een aansluiting voor een MP3- of minidisc-speler zijn standaard.

AYGO+
De AYGO+ heeft bovendien elektrisch bedienbare ramen voor en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Verder heeft de AYGO+ 6 luidsprekers waarvan 2 tweeters, een 50/50 neerklapbare achterbank, buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur en zij-airbags. Samen met de frontairbags in totaal dus 4 airbags. Curtainairbags zijn optioneel op de AYGO+. De meerprijs voor de Toyota AYGO+ ten opzichte van de basisversie bedraagt 1.000 euro.

De Toyota AYGO staat medio juni bij de dealer.