Rijn & Venen, 11.00 uur

Utrecht 19-05-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Snelheidscontrole

MONTFOORT Woensdagmiddag 18 mei hield de politie van 12.45 tot 14.45 uur een snelheidscontrole op de provinciale weg N204. In totaal werden 583 voertuigen gecontroleerd en reden 15 bestuurders sneller dan de limiet van 50 km/uur. Zij krijgen allen een bekeuring thuis gestuurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 96 km/uur.

Fietser ten val

WOERDEN Woensdagmiddag 18 mei raakte een vrouw gewond toen zij met haar fiets te val kwam op de Veldwijk.

De 21-jarige vrouw uit Harmelen reed omstreeks 16.40 uur in de richting van Harmelen toen zij werd ingehaald door een tractor. Vermoedelijk kwam zij hierdoor ten val en raakte gewond aan haar gezicht, schouder en rug. Een ambulance heeft haar naar het UMC in Utrecht vervoerd.

Verdachte aangehouden

MAARSSEN Donderdagmorgen 19 mei omstreeks 02.50 uur heeft de politie een verdachte aangehouden.

Surveillerende agenten zagen op de Buitenweg een automobilist rijden die opvallend langzaam reed. De 33-jarige bestuurder uit Utrecht werd staande gehouden en kon geen rijbewijs of ander identiteitsbewijs tonen. De agenten zagen in zijn auto gereedschappen liggen en aangezien de man een bekende van de politie was, werd hij aangehouden voor het voor handen hebben van inbrekerswerktuig. In zijn auto werden vervolgens diverse goederen aangetroffen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De Utrechter is aangehouden en voor verhoor ingesloten. Op het politiebureau bleek dat de man ook nog vier bekeuringen had openstaan. De politie doet nader onderzoek.