Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning als een tijdelijke vergunning voor een periode van vijf jaar voor een agrarisch bedrijf met een mestdroog- en verbrandings-installatie aan het adres De Maneschijn 5 in Oostelbeers.

Aanvrager: P.J.H. Tielemans, Esperenweg 6a in Oostelbeers.

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een rundvee-, paarden- en varkenshouderij aan het adres Geeneindseweg 2 en ong. in Oirschot.

Aanvrager: J. van de Wal, Geeneindseweg 2 in Oirschot.

Strekking ontwerpbeschikkingen: de gevraagde vergunning verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

Inzage-termijn: donderdag 19 mei 2005 tot donderdag 16 juni 2005.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 20 mei 2005 tot vrijdag 17 juni 2005 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.

Mondelinge bedenkingen: de hoorzittingen vinden plaats op woensdag 8 juni 2005 in het gemeentehuis in Oirschot. De hoorzitting voor wat betreft de aanvraag van de heer Tielemans begint om 10.00 uur. De hoorzitting voor wat betreft de aanvraag van de heer Van de Wal begint om 9.00 uur. Tot 17 juni 2005 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.