Hogeschool van Amsterdam

Musiqon wint IIE Elevator Pitch 2005

(19 mei 2005)

Op overtuigende wijze heeft Armand Krijgsman afgelopen vrijdag de Elevator Pitch 2005 Award gewonnen. Hij wist zijn in Almere gevestigde bedrijf Musiqon aan de jury, o.l.v. Flevolands topondernemer Meine Braamheer, binnen de gestelde tijd van 1,5 minuut dusdanig te presenteren, dat de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers dit jaar onbetwist naar zijn onderneming ging.

Op overtuigende wijze heeft Armand Krijgsman afgelopen vrijdag de Elevator Pitch 2005 Award gewonnen Jaarlijks organiseert het Instituut voor Information Engineering een Elevator Pitch voor afstuderende ondernemende studenten van deze opleiding. Dit houdt in dat ondernemers mogelijke investeerders, in de tijd dat een lift van de 1e naar de 15e etage onderweg is, enthousiast moeten maken voor hun bedrijf.

Naast het feit dat Armand een uniek product te verkopen heeft - de digitale jukebox - was hij in het goedgevulde Flevotorium van het WTC Alnovum vooral in de finale zeer goed op dreef.

Er streden in totaal 12 student-bedrijven mee. Van de 3 finalisten werden Bastiaan Bos (Batavia Career Campus-Almere) en Niels Kuijper (Digitale Kunst-Hilversum) respectievelijk 2e en 3e.