FEEL SAFE VISION PRODUCTS B.V

Feel Safe en Rabobank introduceren veilig servicepunt

Het Brabantse Feel Safe Vision Products introduceert samen met Rabobank Amsterdam een nieuw veilig servicepunt.

Dit is een origineel persbericht.

Oosteind, 19 mei 2005: Feel Safe Vision Products B.V. ontwikkelt en produceert beveiligingsapparatuur wat in Amsterdam in onbemande pinruimtes zal worden toegepast.
Vrijdag 20 mei 2005 van 10.00 tot 11.00 uur zal er een feestelijk opening worden georganiseerd door Rabobank Amsterdam in de Ferdinand Bolstraat 87B waar ook de werking zal worden gedemonstreerd.

Uniek is de combinatie van veiligheid en service. De klant kan via een Infopoint direct een videoverbinding opzetten met een virtuele servicedesk medewerkster van Rabobank Amsterdam. Deze kan de klant met beeld en geluid te woord staan en adequaat helpen. Tijdens dit gesprek zorgt een uitgekiend digitaal camerasysteem voorzien van alle nieuwe technische mogelijkheden voor een optimale veiligheid van de klant. Verder kan er bijvoorbeeld tijdens een pintransactie, storing of onveilig gevoel direct contact worden opgenomen met de servicedesk medewerkster.

Stef van Gelderen; Business development: Met de producten die wij als bedrijf ontwikkelen, kunnen wij branchespecifieke beveiligingsproblemen oplossen en de klant laten mee profiteren op de technologische ontwikkelingen.

Noot voor de redactie,