Ingezonden persbericht


Persbericht

Lunteren,19 mei 2005

Nieuwe site maakt snellere en betere vergelijking van offertes mogelijk

Offerteplaats.nl vergelijkt producten én diensten

LUNTEREN - Ondernemers die snel meerdere offertes willen opvragen en vergelijken, kunnen vanaf vandaag terecht op www.offerteplaats.nl. Op de nieuwe site kunnen zowel offertes voor producten als voor diensten worden aangevraagd, maar ook offertes voor de combinatie van die twee. Hierdoor is het niet meer nodig om sites van verschillende aanbieders van producten of diensten te bekijken of prijslijsten aan te vragen. Belangrijke voordelen zijn de besparing van tijd en geld plus de veel transparantere manier om offertes te vergelijken. Het aanvragen én het plaatsen van offertes is gratis.

Na enige weken testdraaien leert de praktijk dat een aanvraag snel resultaat oplevert, vaak nog dezelfde dag. De aanvrager kan kiezen uit bijna twintig categorieën, van transport tot telecom, van brandpreventie tot huisvesting en van drukwerk tot facilitaire diensten. In elke categorie kunnen ook specificaties en speciale wensen of eisen vermeld worden.

Ook voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe klanten is offerteplaats.nl een uitkomst. Offerte-aanvragen komen automatisch bij ze terecht, als ze hun aanbod op offerteplaats.nl hebben opgegeven. Zo kan offerteplaats.nl ook worden ingezet als acquisitie-instrument.

"Internet is een vitaal middel in het bepalen van keuzes. Veel mensen oriënteren zich eerst online op het aanbod. Onze site maakt dat nog een stuk makkelijker", zegt Theo Hannisse van Novisites, mede-initiatiefnemer van offerteplaats.nl. "Er zijn natuurlijk allerlei prijsvergelijkers op het web", stelt Hannisse, "maar het unieke van offerteplaats.nl is dat het hier niet alleen om producten gaat, maar ook om diensten én om totaalprijzen van producten mét eventuele installatie."

Offerteplaats.nl biedt keuze uit bijna twintig productgroepen en diensten en dat worden er snel meer. Mocht een aanvraag niet binnen een bepaalde categorie passen, dan zorgen de makers van offerteplaats.nl dat er een nieuwe categorie met diverse keuzemogelijkheden wordt aangemaakt. Meer informatie is te vinden op: www.offerteplaats.nl.