Ingezonden persbericht


Skil brengt licht in de duisternis met lumio

Flexibel lampje bij Skil-gereedschap voor klussen, kamperen en andere activiteiten

Breda, 19 mei 2005 - Deze zomer blijft het nog langer licht dan gebruikelijk. Met de Lumio van Skil: een handzaam, flexibel lampje dat overal gemakkelijk te bevestigen is. Klussen, lezen in de tent, hardlopen en allerlei andere activiteiten kunnen hiermee ook in het donker doorgaan. Skil biedt de Lumio van juni tot en met augustus 2005 gratis aan bij een groot deel van zijn assortiment draagbaar elektrisch gereedschap.

FLEXIBELE LICHTBRON
De Lumio is een van de meest flexibele lichtbronnen. Het lampje heeft een lange buigzame arm, waardoor het op elke plek licht kan werpen. Een hoek of bocht maken is geen probleem. De Lumio kan los ergens worden geplaatst maar ook op heel veel manieren worden vastgezet, bijvoorbeeld aan een plank, tafelblad of stang. Het lampdeel kan zelfs los worden gekoppeld van de buigzame arm en als losse zaklamp gebruikt worden. Tevens kan dit lampdeel vastgemaakt worden aan een hoofdband, bijvoorbeeld voor klussen boven het hoofd of lopen in het donker.

1001 MOGELIJKHEDEN
De Lumio is exclusief ontworpen voor Skil. Het handige lampje maakt het gebruik van Skil-gereedschap nog gemakkelijker. Maar ook voor heel veel andere activiteiten is het lampje ideaal, zowel binnen als buiten. Bij tuinieren, kamperen, hiking enzovoort zorgt de Lumio heel eenvoudig voor licht. De Lumio past perfect bij het bestaande assortiment Skil-gereedschap, dat zich kenmerkt door gemak, functionaliteit, aantrekkelijk design, wendbaarheid en hoge kwaliteit.

SKIL - EVERYTHING YOU NEED
Skil, gevestigd in Breda, biedt een complete lijn van handig gereedschap met een uitgekiend design, maximaal gebruiksgemak en de beste prijs-kwaliteitverhouding. De producten dragen zorg voor het snel en nauwkeurig afwerken van allerlei klussen in en rond het huis. Skil garandeert voor al het elektrische gereedschap de hoogste mate van kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Skil heeft vestigingen over heel Europa. www.skil.nl.