Ingezonden persbericht


SUCCESVOL GOLFTOERNOOI VILLA PARDOES BREIDT UIT

Steenhoven Golf & Country Club in Postel organiseert voorronde

KAATSHEUVEL - Best Golf Charity organiseert dit jaar voor de derde keer een speciaal golftoernooi ten bate van Villa Pardoes. Gelet op het grote succes wordt dit toernooi, dat traditioneel wordt gehouden op de eerste donderdag van oktober in Best - dit jaar uitgebreid met een voorronde. Deze wordt gehouden op 5 juli in Postel (België) bij de exclusieve Steenhoven Golf & Country Club, waar Brinvest uit Schijndel Villa Pardoes het gebruik van de baan heeft aangeboden. De vier beste spelers (twee mannen en twee vrouwen) van deze voorronde gaan automatisch door naar het hoofdtoernooi in Best op 7 oktober 2005.

Bijzondere baan voor bijzonder goed doel..
'Voor Best Golf Charity is het geweldig om onze golfers nu ook een andere, bijzondere baan aan te kunnen bieden. Met de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, willen we hiermee een extra bijdrage leveren aan Villa Pardoes. Wat natuurlijk voor iedere deelnemer een extra stimulans is om nog meer hun best te doen. En stiekem te hopen op een van die plaatsen op het toernooi in Best!', zegt Roger Heusschen Voorzitter van Best Golf Charity. Hij voegde daaraan toe 'Daarnaast willen we volgend jaar het toernooi uitbreiden met nog een voorronde zodat er een heuse "Villa Pardoes Tour" ontstaat. We zijn hier al druk over in onderhandeling'. Marian Eberson, Directeur Fondswerving Villa Pardoes, sluit hierop aan: 'Het is bijzonder dat er nu een voorronde in Postel, België wordt georganiseerd. Zeker als je bedenkt dat er in de afgelopen jaren al zo'n 150 Belgische gezinnen gratis hebben genoten van de unieke week vakantie in Villa Pardoes. En met de fantastische resultaten die door Best Golf Charity in de afgelopen jaren voor Villa Pardoes zijn bereikt, gaan wij er alles aan doen om het een daadwerkelijke Tour te laten worden.'

Voor meer informatie over de invulling van beide dagen of om direct in te schrijven is de website www.bestgolfcharity.nl ingericht.

Villa Pardoes

Kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten al bijna vijf jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen uit Nederland en Vlaanderen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht gethematiseerde vakantiehuisjes (zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space) vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is.

Fondsen

Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo'n E 13.600,-. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, wat E 1.800,- kost. Voor E 25,- per jaar kan men donateur van Villa Pardoes worden. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties www.villapardoes.nl

Kaatsheuvel, 19 mei 2005

---

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht