FloraHolland


Denk vooruit, onderscheid jezelf, heb lef. en koop chrysanten

FLORAHOLLAND (19 mei 2005) - Week 21 en 22 presenteert FloraHolland vestiging Naaldwijk op de galerij (bij tribune A) troschrysanten, santini en pluischrysanten in enkele schitterend opgemaakte vazen. De chrysant blijft een prachtige bloem, verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten of eventueel geverfd. Ook is de chrysant de ideale bloem voor mensen met een kleine beurs. Door de relatief lage prijs kan de consument enkele weken met plezier van het boeket genieten.

Voor kwekers en kopers is FloraHolland 'the place to be' als het gaat om dit chrysanten. FloraHolland heeft het grootste marktaandeel in santini, tros- en pluischrysant, waardoor de grootste koopkracht van deze producten op FloraHolland aanwezig is. Dit heeft als positief effect dat een nieuw soort meestal wordt getest op onze grootste vestiging in Naaldwijk. Daarnaast kan vraag en aanbod prima op elkaar afgestemd worden.
Nieuwe ontwikkelingen worden zeer nauw bijgehouden, zoals bijvoorbeeld de laatste ontwikkeling, waarbij de kweker de rijptecodering aangeeft voor de hele partij. Met deze codering kan een koper goed inschatten voor welk land de partij geschikt is. Bij export naar Engeland bijvoorbeeld gaan bloemen meestal in een rijper stadium dan naar andere landen. In Engeland is de chrysant overigens nog steeds de meest gekochte bloem. Ontwikkelingen bij veredelaars kunnen gevolgd worden op dagen met bloeiproeven. Op 13 juni bent u welkom bij Dekker en op 15 juni bij CBA Fides (Flower Festival).

Meer informatie is te verkrijgen bij Michel Zuidgeest, veilmeester/assortimentsmanager Klokverkoop vestiging Naaldwijk T 0174-63 3322.


---