FloraHolland


FloraHolland Zomerbeurs toont actueel aanbod en noviteiten

FLORAHOLLAND (19 mei 2005) - Op donderdag 26 mei a.s. organiseert FloraHolland de Zomerbeurs. Deze beurs biedt u het actuele aanbod van boomkwekerijproducten in bloei zoals rozen en vaste planten voor de tuin. De Zomerbeurs vindt plaats in PlantPlaza van FloraHolland vestiging Naaldwijk.

De FloraHolland Zomerbeurs biedt u:
Een uitgebreid assortiment seizoensproducten
Door middel van kijk & vergelijk krijgen u en uw klant snel inzicht in het aanbod voor het komende seizoen.
Persoonlijk contact
Een dertigtal kwekers is aanwezig op de beurs om hun assortiment persoonlijk met u door te nemen. De Zomerbeurs vormt een mooi moment om kwekers, bemiddelaars en productgroepspecialisten te spreken. Boomkwekerij noviteiten
Verschillende veredelaars zijn uitgenodigd voor een presentatie op de Zomerbeurs. Zij laten hun noviteiten op het gebied van boomkwekerijproducten zien.

Naast de Zomerbeurs vind u in PlantPlaza de regiopresentatie De regio, dichterbij dan u denkt. Deze presentatie biedt u het actuele aanbod van kamer- en tuinplanten uit Noord- en Zuidoost Nederland. Verder is er speciale aandacht voor het dagtransport vanuit de regio.

Wij nodigen u uit om op donderdag 26 mei a.s. van 08.30 tot 16.00 uur de Zomerbeurs te bezoeken en ook om een kijkje te nemen bij de regiopresentatie. Tot ziens op de Zomerbeurs!


---