De Nederlandse Bank


Eerste editie International Journal of Central Banking (IJCB) is verschenen
Nieuwsbericht

Datum leeg 19/05/2005

De Nederlandsche Bank kondigt vandaag samen met de andere sponsors van het International Journal of Central Banking (IJCB), de verschijning aan van het eerste nummer van dit nieuwe kwartaalblad en de lancering van een door de Bank voor Internationale Betalingen beheerde website (www.ijcb.org).

Het IJCB brengt artikelen over de theorie en de praktijk van centraal bankieren, waarbij de nadruk ligt op onderzoek met betrekking tot monetaire en financiële stabiliteit. Op de website van het IJCB is aanvullende informatie over het blad te vinden en zijn de artikelen uit het blad gratis toegankelijk.

Een lijst van de artikelen in het eerste nummer is hieronder bijgevoegd, evenals een lijst van de hoofdredactie en de overige redactieleden, die aangetrokken zijn uit zowel de centrale-bankwereld als daarbuiten.

Degenen die zich op de gedrukte versie van dit blad abonneren, ontvangen de dit jaar te verschijnen nummers gratis. Vanaf 2006 wordt voor een abonnement US $100 in rekening gebracht. Een abonnement kan on-line worden besteld (www.ijcb.org), telefonisch (202-452-3245), per fax (202-728-5886) of via e-mail (BDM-IJCB-Editor@frb.gov). Brieven dienen te worden gericht aan IJCB - Publications Fulfillment, Mail Stop 127, Board of Governors of the Federal Reserve System, Washington, DC 20551.

Downloads

Download leeg Inhoud van de eerste editie van de International Journal of Central Banking

[s?Eerste_editie_International_Journal_of_Central_Banking_(IJCB)_is_ve rschenen] leeg