Ingezonden persbericht


Persbericht Unit 4 Agresso

Van 19 mei tot en met 14 juni

Unit 4 Agresso On Tour bezoekt acht locaties:

Amsterdam, Utrecht, Enschede, Breda, Heerenveen, Arnhem, Eindhoven en Rotterdam

Laatste nieuws en updates tijdens tournee

Sliedrecht, 3 mei. Vanaf 19 mei komt Unit 4 Agresso weer naar de klant: met nieuwe oplossingen op gebied van lease; met nieuwe software voor het MKB en met de nieuwste ontwikkelingen voor branches als accountants- en administratiekantoren, groothandelsbedrijven, zakelijke en professionele dienstverleners, en productiebedrijven.

Tezamen met partners zullen specifieke oplossingen worden getoond die de bedrijfsvoering in deze sectoren aanzienlijk zullen vergemakkelijken. De accountants en MKB ers zijn met een bezoek aan de Unit 4 Agresso On Tour daardoor weer in één keer volledig op de hoogte.

Transfers

Daar alle locaties voetbalstadions zijn heeft deze Unit 4 Agresso On Tour als thema Transfers. Dit omdat alles is gericht op overgang: van oudere bestaande software naar nieuwe oplossingen; van kopen naar leasen; van vreemde software naar software van Unit 4 Agresso.

En omdat de On Tour altijd het karakter heeft van een informatiemarkt, kan er ook over de transferbedragen worden onderhandeld. Een bezoek is dus niet alleen interessant om direct een up-to-date beeld te krijgen van al het nieuws, maar tevens omdat de daarbij behorende investering direct onderhandelbaar is. Dit prijsvoordeel en de aanschaf- of leasekeuze, maken een bezoek meer dan waard.

Renteloos leasen van bedrijfssoftware

Deze vrij recent aangekondigde mogelijkheid regelt een gespreide renteloze betaling in acht termijnen over twee jaar. Er is dus sprake van een op termijn opgebouwde investering waarvan Unit 4 Agresso de rente betaald. Hiermee biedt de onderneming marktpartijen een eenvoudige toegang tot de voor hun bedrijfsvoering noodzakelijke software. Dit leaseconcept omvat bovendien onderhoud en telefonische ondersteuning voor een periode van drie jaar, alsmede automatische ontvangst van alle relevante updates. Dat scheelt veel hoofdbrekens terwijl de gebruiker ervan verzekerd blijft, telkens over de nieuwste versie te kunnen beschikken.

Nog meer nieuws

Voordat de Unit 4 Agresso On Tour van start gaat, zullen nog een aantal nieuwe ontwikkelingen worden aangekondigd. Dit onder meer op gebied van administratie- en managementsystemen, die kunnen meegroeien met de onderneming. Die kunnen doorgroeien van systemen voor één enkele gebruiker naar systemen voor meerdere gelijktijdige gebruikers. Tevens komen er zelflerende boekhoudsystemen die, aan de hand van voorgaande transacties, zelf met administratieve suggesties komen: een uitkomst voor kleine ondernemingen. Al deze nieuwe pakketten zullen voor het eerst tijdens de Unit 4 Agresso On Tour worden getoond.

Datum

Plaats

Stadion

19 mei

Amsterdam

Amsterdam ArenA (FC Ajax)

24 mei

Utrecht

De Galgenwaard (FC Utrecht)

26 mei

Enschede

Arke Stadion (FC Twente)

31 mei

Breda

MyCom-stadion (NAC)

2 juni

Heerenveen

Abe Lenstra Stadion (FC Heerenveen)

7 juni

Arnhem

Gelredome (Vitesse)

9 juni

Eindhoven

Philips stadion (PSV)

14 juni

Rotterdam

De Kuip ( Feyenoord)

Voor de pers biedt Unit 4 Agresso On Tour een goede gelegenheid, zelf in korte tijd een beeld te krijgen van de verschillende nieuwe mogelijkheden voor de genoemde branches. De breedte van de toepassingsgebieden is ideaal om ook voor eventueel toekomstig nieuws een denkraam op te bouwen waarbinnen nieuwe ontwikkelingen geduid kunnen worden. Speciaal voor journalisten zijn er dan ook een aantal contacten, die hun van de nodige informatie kunnen voorzien. Wilt u hiervan gebruik maken stuur dan een antwoordbericht.

Als u uw naam en telefoonnummer vermeldt, zorgen wij voor uw afspraak met de juiste mensen.

De Unit 4 Multivers productlijn biedt gebruiksvriendelijke financiële en logistieke oplossingen voor bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Hij is reeds geruime tijd op de markt en wordt regelmatig van nieuwe uitvoeringen en uitbreidingmogelijkheden voorzien. Zo komen vele vernieuwingen tot stand door regelmatige gesprekken met klanten zodat de aansluiting aan de dagelijkse praktijk steeds up-to-date blijft. De Unit 4 Multivers lijn kent ondermeer modules op gebied van financieelbeheer, logistiek, artikel,- debiteuren- en relatiebeheer, projecten, e-commerce, productie en point of sale.

Unit 4 Agresso Software BV is een onderdeel van Unit 4 Agresso NV dat zich speciaal richt op het Midden en Kleinbedrijf. Kennis en behoefte van deze specifieke markt zijn voor deze divisie maatgevend bij het verder ontwikkelen van het producten- en dienstenaanbod. Ook met de verschillende organisatievormen binnen het MKB wordt rekening gehouden. Zo kent Unit 4 Multivers lichte en zwaardere uitvoeringen, voor kleine en grotere organisaties binnen deze sector. Ook is er speciale software voor accountants. Alle pakketten vereenvoudigen en ondersteunen taken op gebied van financiën, handel, logistiek, productie, afrekensystemen, project- en relatiebeheer.

Informatie voor de pers:

Unit 4 Agresso Software BV

Fred Loos tel 0184 44 44 44, e-mail: fred.loos@unit4agresso.com

Co Gersen tel 020 416 11 55 e-mail: backstage.comco@inter.nl.net