Gemeente Beuningen



19 tot en met 22 mei 2005: Lentefeest Beuningen

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 mei organiseert Stichting Actiecomité voor de 37e keer het Lentefeest in Beuningen. Kijk voor het programma op www.lentefeestbeuningen.nl.
Vanwege de festiviteiten worden de onderstaande maatregelen genomen. Alle bewoners die nabij de locatie van het Lentefeest wonen krijgen hiervan bericht.

Verkeerslichten
Op de van Heemstraweg zal vanaf donderdagmiddag de verkeerslichteninstallatie ter hoogte van de bushalte bij de RK kerk, in werking zijn.

Vuurwerk
Vrijdag 20 mei wordt rond 18.00 uur de oude van Heemstraweg afgesloten tussen de Schoolstraat en de Dorpssingel. De bedrijven en woningen aan de zuidzijde van de van Heemstraweg zijn bereikbaar via de Dorpssingel. Dit vanwege het vuurwerk wat later die avond wordt afgestoken. De weg wordt vroeg afgesloten om ongelukken bij de voorbereiding van het vuurwerk te voorkomen. De definitieve afsluiting van de van Heemstraweg vindt plaats enkele minuten voordat het vuurwerk wordt afgestoken. Na beëindiging van het vuurwerk wordt de weg weer vrijgegeven.

Parkeren
Zondag 22 mei, van 6.00 tot circa 18.00 uur, wordt de Dorpssingel, het Kerkplein, de Schoolstraat vanaf het kruispunt Kerkplein/Molenstraat, de Emmastraat en een deel van het Thorbeckeplein afgesloten voor al het verkeer.
Alle bewoners van straten en pleinen (Kerkplein, gedeelte Schoolstraat, gedeelte Thorbeckeplein en Dorpssingel) waar de activiteiten worden georganiseerd worden verzocht hun auto's op zaterdagavond 21 mei elders te parkeren. Tijdens de braderie en boekenmarkt, het lentecultureel en het lentefestival, kan van alternatieve parkeerplaatsen nabij de sporthal en het gemeentehuis gebruik worden maakt. Middels een beperkte verwijzing wordt dat aangegeven.