VIA NET.WORKS

VIA NET.WORKS verdubbelt capaciteit datacentrum

VIA NET.WORKS verdubbelt capaciteit datacentrum

ROTKREUZ, Zwitserland, May 19/PRNewswire/ -- VIA NET.WORKS (Schweiz) AG verdubbelt de capaciteit van haar datacentrum in Zürich en opent nog een nieuw computercentrum in Bern.

Als reactie op de groeiende de vraag van klanten, verdubbelt VIA NET.WORKS (Schweiz) AG, een Solution24 AG-bedrijf, de capaciteit van haar datacentrum in Zürich. Daarnaast is er in Bern een nieuw computercentrum on line gegaan dat ideaal is voor colocatie en het huisvesten van servers.

De serveromgeving in Zürich en in Bern voldoet aan de strengste eisen: datacentrumoplossingen, levering van applicatieservice, gespecialiseerde en virtueel beheerde servers, huisvesting van servers, huur van rekken, flexruimte, enz.

De veiligste en meest rendabele methode is om uw serverinfrastructuur in een datacentrum te huisvesten dat speciaal voor dat doel is opgezet en wordt beheerd. Franz Grüter, de president van de raad van bestuur en CEO, zegt: 'Groeiende eisen en de voortdurende beschikbaarheid van dingen als bedrijfsgegevens en webinhoud vereisen beveiliging en ononderbroken beschikbaarheid van de server, evenals een professioneel systeembeheer. Met een onafhankelijke stroomvoorziening gepaard met redundante reservestroomvoorziening en dieselaggregaten wordt een veilige stroomvoorziening geboden. Dubbele vloeren, automatische brandbeveiligingssystemen, meerdere eenheden voor klimaatbeheersing en vele andere kwaliteitsfuncties maken deel uit van het standaardpakket.

Professionalisme en redundancy: 'De zes onafhankelijke glasvezelkabels van VIA NET.WORKS datacentrum in Zürich bieden een ongeëvenaarde connectiviteit en maken snelle nationale en internationale dataverbindingskoppelingen mogelijk,' legt Aldo Britschgi, de technische directeur uit. Vele Internet Service Providers (ISP's), die ook in dit computercentrum aanwezig zijn, bieden toegang tot verschillende onafhankelijke IP-backbones en koppelingsovereenkomsten. VIA NET.WORKS bedient een nationaal, hoge-snelheidsdatanetwerk, waarvan de kern-backbone de steden Zürich , Bazel, Bern en Genève met elkaar verbindt.

'Het aanbod van het nieuwe computercentrum in de stad Bern is geïntegreerd in ons nationale netwerk en voldoet aan de plaatselijke vraag naar huur van rekken en huisvesting van servers', voegt Franz Grüter toe.

Als professionele full-service provider, voorziet VIA NET.WORKS voor haar zakelijke clientèle in alle behoeften op het gebied van LAN en WAN. Het nationale Zwitserse netwerk (AS1836) met meerdere redundante verbindingen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen betreffende nationale en internationale VPN's, internettelefonie en internettoegang.

Perscontactinformatie: Franz Grüter Telefoon: +41-798-21-21 of +41-(0)79-211-07-82 E-mail: fgrueter@vianetworks.ch

Source: VIA NET.WORKS (Schweiz) AG

Franz Grüter, telefoon: +41-798-21-21 of +41-(0)79-211-07-82, e-mail: fgrueter@vianetworks.ch

van bovenstaand bericht.

Via Networks

19 mei 05 08:38