Politie Zeeland


---


W-2773-2005 Verkeersongeval met letsel, Middelburg

Omstreeks 16.59 uur vanmiddag heeft op de Looierssingel in Middelburg een aanrijding plaatsgevonden waarbij een 31-jarige Middelburgse automobiliste met nekklachten is overgebracht naar het ziekenhuis.
De vrouw reed over de Looierssingel en moest plotseling remmen. Dit bemerkte een achter haar rijdende 22-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg te laat op en reed tegen de achterkant van haar auto aan. Beide auto's raakten beschadigd. De vrouw mocht het ziekenhuis na behandeling weer verlaten.


W-2774-2005 Bedreiging, Vlissingen

Politie Zeeland onderzoekt een bedreiging die heeft plaatsgevonden bij een 30-jarige Vlissinger.
De man werd vannacht meerdere malen gebeld en hij werd met de dood bedreigd.
Het is niet bekend wat de oorzaak is van de bedreiging.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.