C/TAC

P E R S B E R I C H T
s-Hertogenbosch, 19 mei 2005

Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders Ctac

SAP-dienstverlener Ctac maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders de heer H.G.B. Olde Hartmann (46) is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Ctac en het voorzitterschap heeft overgenomen van mevrouw G.J. de Boer-Kruyt (60), die is teruggetreden uit de Raad van Commissarissen. Ctac bedankt mevrouw de Boer-Kruyt voor haar gedrevenheid en inzet waarmee ze het voorzitterschap de afgelopen 4 jaar heeft vervuld.

De heer Herman Olde Hartmann is momenteel directeur / eigenaar van Financieel Bedrijfsmanagement (FBM) B.V.

Tevens is tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders de heer Van den Huijsen herbenoemd als commissaris voor een periode van 4 jaar.

De Raad van Commissarissen bestaat voorts uit de heer H.P.M. Jägers. Dividend

Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2004 een dividend zal worden uitgekeerd van EUR 0,02 per aandeel in contanten. / / / / / / / / / / Profiel Ctac
Ctac N.V. (Ctac) is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren meer dan 120 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, (semi) overheid en universiteiten. Ctac had per 31 december 2004 145 medewerkers in dienst. De onderneming is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland).
Ctac is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.

---



C/TAC