Ingezonden persbericht


Persbericht voor vrijdag 20 mei een week eerder gestuurd i.v.m. Pinksteren.

MUZIEKCAFE 'DE TROUBADOUR'

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK 20

VRIJDAG 4DE VOORRONDE 'THE CLASH' IN DE TROUBADOUR

Hardenberg-, Muziekcafe De Troubadour en Popcentrum Podium worden in het Nationale muziekwereldje al gezien als trendsetters en baanbrekers. Evenementen die elders niet kunnen worden mogelijk bij de Podiumgroep en bands die hard werken krijgen er een kans. In 'The Clash of the Cover Bands', de ultieme zoektocht naar de meest perfecte coverband van Nederland, treden louter hardwerkende bands op.

Niet voor 'the money' maar voor 'the music'. Rock and Roll dus. Beleving en passie. Daarom zei de directie van De Troubadour 'JA' op de vraag of de provinciale voorronden er konden worden gehouden. Aanstaande vrijdag (20 mei) is er weer een voorronde, de vierde alweer. De entree is gratis en er treden drie bovenstebestebands aan in het strijdperk. De namen:

THE GLOVE PUPPETS is een 4-mans Pop, Rock coverband uit Deventer. The Glove Puppets is een jonge coverband met repertoire van o.a. Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Doe Maar, Simply Red, Joe Cocker, en nog veel meer.

ALDJONOMA is een 5-mans Rock coverband uit Almelo. Aldjonoma vertolkt iedere keer weer op een geheel eigen wijze hun Rockrepertoire. Eigenlijk een festivalband, maar in het kroegencircuit doen ze het ook keigoed. De band speelt naast eigen werk ook covers van o.a. Sass Jordan, Giant, Skunk Anansie, Michael Schenker.

SOLID, een 7-mans Rock coverband uit Zwolle. De muzikale smaak van de bandleden van SOLID is behoorlijk breed, daardoor is er inmiddels ook een breed repertoire ontstaan (van Mother's Finest tot Jamiroquai en Deep Purple tot Anouk). Hoewel de band voor 100% plezier muziek maakt, blijft de kwaliteit van de muziek voorop staan.

Meer informatie en het wedstrijdschema lees je op www.poppodium.nl

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht