MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Moby - Hotel Tour

Mojo Concerts, Delft, 9 maart 2005

MOBY - HOTEL TOUR

Zondag 22 mei geeft Moby een eenmalig concert in de Heineken Music Hall ter promotie van zijn nieuwe album Hotel. De voorverkoop start op zaterdag 12 maart om 10 uur.

Het heeft even geduurd voordat Moby met een opvolger van het immens succesvolle album 18 naar buiten kwam. Maar nu is het zover; met Hotel is het nieuwe album van de als Richard Melville Hall geboren alleskunner een feit.

Met zijn albums Play en 18, en zijn legendarische live optredens heeft Moby zonder twijfel een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de dance. Met het album Hotel slaat Moby wederom nieuwe wegen in. Bijzondere van Hotel is dat dit zijn eerste album is zonder vocale samples. Op Hotel neemt Moby neemt zelf het leeuwendeel van de vocalen voor zijn rekening. Ook heeft hij op een drumpartij na alle instrumenten zelf ingespeeld. Het eerste voorproefje van dit album dat 14 maart uitkomt, is de aanstekelijke single 'Lift me up'.

Yorin FM presents
MOBY
sponsored by Orange

Zondag 22 mei 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Pre-sale voor Orange klanten
Klanten van Orange kunnen op donderdag 10 en vrijdag 11 maart gebruik maken van een exclusieve voorverkoop. Kijk op www.orange.nl - bij Orange sta jij altijd vooraan.