Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Discussie-avond met burgemeester Job Cohen

In het kader van het project 'Laat het van twee kanten komen' organiseert de Interculturele Werkgroep Geuzenveld-Slotermeer een discussie-avond met Job Cohen, burgemeester van Amsterdam.

De interculturele werkgroep laat mensen met verschillende achtergronden in een informele sfeer discussiëren om zo acceptatie en respect te bevorderderen.

Op maandag 23 mei 2005 wordt vanaf 18.30 uur in de Multibox, Jan de Louterstraat 15 te Amsterdam met de burgemeester gediscussieerd over tolerantie, veiligheid, stedelijke vernieuwing en leefbaarheid.

Sprekers
Hans Staphorsius, raadslid Groen Links Geuzenveld-Slotermeer, spreekt als inleider; de avond wordt geleid door Prem Radhakisun.

Wij nodigen u van harte uit om aan deze discussie deel te nemen en hopen dat uw aanwezigheid een positieve bijdrage kan leveren aan deze avond.

Programma
18.30 uur: zaal open/inloop
18.45 uur: soepmaaltijd
19.30 uur: inleidingtoespraak Hans Staphorsius, raadslid Groen Links Geuzenveld-Slotermeer
19.45 uur: videofilm met stellingen
20.00 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen en het voeren van een discussie met de burgemeester naar aanleiding van de stellingen 21.00 uur: sluiting, verder informeel gedeelte
21.30 uur: einde van de avond

Dit project wordt medegefinancierd door SKN-fonds, Stichting Haella, Stichting Dialoog, Het Vredesfonds, het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer en de stichting Buurtbelangen.