Vendex KBB NV

Amsterdam, 23 mei 2005

V&D showt zomerse mode tijdens Libelle Zomerweek

V&D La Place is al jaren de belangrijkste cateraar tijdens de Libelle Zomerweek. Het evenement dat circa 70.000 bezoekers trekt vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 29 mei, op het Almeerderstrand.

Dit jaar is de afdeling damesmode van V&D ook vertegenwoordigd. Tijdens het grootschalige evenement zal in het ruime V&D paviljoen - in het kader van het Parijse thema van de Zomerweek omgedoopt tot 'Le Magasin de Mode'- de nieuwste zomermode van het private label Essentials verkrijgbaar zijn. Bezoekers van de Zomerweek kunnen met een aantrekkelijke korting van 15% een outfit uitzoeken die nog niet in de V&D filialen te zien is.

Het paviljoen is opgezet als een riante boutique van 100 vierkante meter, compleet met paskamers. Er zijn stylistes van V&D aanwezig om de klanten professioneel te adviseren bij het maken van een keuze. Het assortiment bestaat uit damesmode en nachtmode uit de nieuwste zomercollectie van Essentials. Dit merk staat voor actuele damesmode, casual en basic, voor een betaalbare prijs. In de Essentials zomercollectie voor 2005 zien we kleurrijke dessins, uitgewerkte belijningen en tropische prints. Een aantal V&D kledingstukken zal ook voorbij komen op de catwalk in de Libelle modetent.

Naast de damesmode en nachtmode heeft het V&D paviljoen tijdens de Libelle Zomerweek nog een exclusief vaderdag-extraatje; T-shirts voor papa met humoristische opschriften, waaronder 'Prince Charming'.

Iedere duizendste bezoeker van het V&D paviljoen ontvangt een leuke attentie.

Tot ziens bij V&D tijdens de Libelle Zomerweek!


-----------------------

Persbericht


---- --